Medlemsansökan 2024


Välkommen som medlem i Sävedalens Cykelklubb 2024


Sävedalens CK


Häng på du också och bli medlem i en av de snabbast växande cykelklubbar i Väst. Vår färg är orange vilket gör att vi sticker ut i klungan och syns väldigt trafiksäkert! 
Sävedalens CK är en klubb som riktar sig till både nybörjare och mer erfarna cyklister både i MTB samt Landsväg. Vi är ej någon elitklubb och bedriver ej någon JR/Ungdomsverksamhet! 


Alla är välkomna oavsett ålder eller tidigare erfarenheter!
Klubben är aktiv året om och åker iväg på träningsläger både inrikes samt utrikes. Vi cyklar motionslopp samt Vätternrundan och liknande lopp. Sävedalens CK är känd för att vara en trevlig och social klubb där man lätt kommer in i gemenskapen.


Sävedalens CK bildades 2 April 2008 och idag är vi över 250 medlemmar!


Så fort din ansökan har registrerats, skickas en medlemsfaktura till din e-mail. När du skickat registreringen kommer du direkt till en sida där du skapar ditt eget konto där all info kommer att ligga framöver. I kalendern här på hemsidan kan du enkelt se vad som är på gång månad för månad. 


AKTIV MEDLEM (öppen):
 1/1 - 31/12 - 300 kronor
Bankgiro 302-6002
Swish 0722 095290

Betala direkt i formuläret!Som aktiv medlem kommer du också att ta del av förmåner från vår samarbetspartner SÄVEDALENS CYKEL & SPORT AB.
Anmäl dig nedan med din info och välj den grupp du vill tillhöra från början. Det går bra att byta grupp senare. Vi skickar ut mer information så snart vi kan och se gärna mer info på hemsidan www.savedalensck.se.


Sävedalens CK

Use format YYYYMMDDXXXX
För nybörjare och motionärer
För vana cyklister
Namnet säger sig självt =)


Delivered by MyClubLaddar...