REGISTRERA MEDLEMSSKAP I SKINNKLUBBEN giltig i kalenderåret 2024


SVDSGlogga7.jpg 252.34 KB
Det är enkelt och snabbt att bli medlem/förnya medlemskapet av Skinnklubben (SVDSG):

1) Fyll i din information i formuläret nedan.
2) Betala med Swish
(när du klickar på "Registrera och betala").

Medlemsavgiften är 200SEK och är giltig per kalenderår. Betalas medlemsavgiften i december 2023 anses den att gälla resten av 2023 och kalenderåret 2024.

Välkommen önskar Styrelsen!

Medlemsfördelar:
  • Möjlighet att deltaga i Skinnklubbens kurser.
  • Tillgång till Skinnklubbens stänga Facebooksida. Här hittar du dermatologikurser i hela världen, falldiskussioner m.m. och du kan ställa frågor.
  • Du får Skinnklubbens Nyhetsbrev. Observera att den mailadress du anger nedan, är den mailadress våra framtidiga nyhetsbrev går till. Ange helst din privata mailadress, vi ser ofta att våra nyhetsbrev stutsar när det gäller företagsmail till exempel Anicura och Evidensias mail. Lägg till m.svdsg@gmail.com till dina kontakter i din mailbox för att hindra att medlemsmailen stutsar eller skicka ett testmail till m.svdsg@gmail.com. Du kan när som helst  avsluta prenumerationen om du inte önskar nyhetsbrev

Helst din privata e-postadress, då våra mejl och nyhetsbrev ofta har problem att komma fram till e-postadresser, som är via arbetsplatsen
Helst din privata e-postadress, då våra mejl och nyhetsbrev ofta har problem att komma fram till e-postadresser, som är via arbetsplatsen.
OBS: Ange telefonnumret utan streck och mellanslag, bara siffror i följd. Till exempel 0701234567
Delivered by MyClubLaddar...