Anmälan för StarCamp 2022!

ny header.png 332.35 KB


Varmt välkommen till 2022 års StarCamp! 
 
StarCamp är ett internationellt innebandyläger för alla mellan 10–17 år. Målsättningen med lägret är att ge alla deltagare en oförglömlig vecka tillsammans med nya vänner från världen över! 
 
Träning kommer bland annat att ske i vår helt nya arena- Wallenstam Arena, med coacher och tränare från elitnivå. 
 
Antalet platser varje vecka är maximerat till 200, varav 50 platser är för daglägerdeltagare. I anmälningsavgiften, som utan övernattning är 2 995 SEK och med övernattning är 3 495 SEK, ingår exempelvis t-shirt, helpension, försäkring samt en mängd olika aktiviteter på området. Båda dessa priser inkluderar en administrationsavgift på 500kr som betalas via en faktura som skickas ut inom 10 dagar. Administrationsavgiften är inte återbetalningsbar och räknas sedan bort när resterande belopp betalas i maj. Genom att anmäla er nedan och betala in administrationsavgiften på 500 kr till StarCamp så har ni säkrat er plats på lägret.
 
Vid anmälan skickas en faktura ut inom ca 10 dagar med administrationsavgiften som betalas via bankgiro och resterande belopp betalas sedan in i slutet av maj. För er som vunnit presentkort på StarCamp eller har en kod för erbjudande så kommer det att användas vid den andra betalningen (alltså inte för administrationsavgiften) genom att använda koden ni fått i formuläret nedan. 
 
Genom att anmäla ert barn till StarCamp godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR. Ni godkänner även att StarCamp publicerar bilder och videoklipp från veckorna på sociala medier och på klubbens webbsida. Om ni inte vill att ert barn skall synas i dessa sammanhang eller har andra frågor, vänligen skicka ett mail till info@starcamp.se. Du kan också läsa mer om StarCamp på vår hemsida: www.starcamp.se !
 
Hoppas vi ses på StarCamp 2022! 

Mvh StarCamp och Pixbo Wallenstam


This form is not active at the moment. Please contact your club administrator for more information.Laddar...