Swe3F


Anmälan till ungdomsläger 13-14:e November 2021

Datum: 13–14 november

Var: Halmstad 

Åldrar: 14–18 år (samma år som du fyller 14). 

Pris: 600 kr

Tider: Start 13:00 lördagen och slut tidig eftermiddag på söndag. Sista passet är klart omkring kl. 11 på söndag men gemensam lunch planeras efteråt. 

Kontakt: Charlie Karlsson, karlsson.charlie@gmail.com , 0730218366.


Vi är stolta över att presentera det första ungdomslägret i funktionell fitness arrangerat av ungdomssektionen på Swe3F! Lägret är öppet för alla mellan 14–18 år utan krav på tidigare erfarenhet inom träning eller tävling. Vi vet att du kommer utmanas och coachas just efter dina förutsättningar, oavsett om du är ny utövare eller tävlat på svenska mästerskapen. Detta är även ett unikt tillfälle att träffa andra utövare och knyta kontakter över hela landet. 

Lägret består av tre pass med vardera inriktningen gymnastik, tyngdlyftning samt funktionell fitness. Det blir även ett pass med teori om taktik och strategi inom tävling och träning. Vi kommer träna på tre anläggningar runtom i Halmstad: Crossfit Halmstad, Crossfit Spiro samt Eleikos egna tränings- och utbildningshall. 

Antal deltagare är 25. Det är öppet även för icke föreningsanslutna men medlemmar i en förening har förtur till deltagarplatserna. Vid anmälan stäms medlemskap av och om medlemskap finns skickas en faktura. Saknas medlemskap i en förening så inväntas anmälningstidens slut och eventuellt kvarvarande platser fördelas därefter. Anmälan stänger 22:e Oktober.

Boende ansvarar deltagare själva för att ordna. Vi har nu fått till en rabatt på Grand Hotel. Ni kan antingen ringa på 035-2808100 eller maila till hotellet på info@grandhotel.nu. Ange "Swe3F Ungdomsläger vid bokning"!

Det planeras för gemensam middag och aktivitet på lördagskvällen, samt gemensam lunch på söndag. Kostnad står deltagaren för. 

Vi ser mycket fram emot att träffa dig i Halmstad i november!


Coacher

Charlie Karlsson – Fyrfaldig landslagsatlet och tvåfaldigt svensk mästare i funktionell fitness. Head Coach på Vagnhallen Crossfit i Göteborg. 

Sofie Lindberg – Tvåfaldig landslagsatlet. Coach i gymnastik och Crossfit på Vagnhallen Crossfit sedan 2014. 

Philipe Ferreira Rodrigues – Jobbar som coach på Totus fitness i Göteborg är även med som tränare för ungdoms- och juniorlandslaget och olika ungdomsprojekt inom svenska tyngdlyftningsförbundet.


Anmälan är stängd! Vid frågor, reservlista med mera maila till karlsson.charlie@gmail.com.


Laddar...