IF Brommapojkarna


Höstlovscamp v.44 - 2021

Våra camper är ett mycket populärt inslag i vår spelarutbildning och brukar bli fulltecknade, så tveka inte att anmäla dig så fort som möjligt. Vi garanterar dig intressanta träningspass varje dag, träningskit från Nike och mellan träningarna serverar vi lunch och mellanmål. Inriktningen på våra träningar är uteslutande tekniska färdigheter såsom att driva, vända, finta, dribbla, passning, mottagning, skjuta och göra mål. De välutbildade instruktörerna kommer från BP:s välrekommenderade akademiverksamhet.

Campen riktar sig till pojkar och flickor födda 2007-2013. Alla är välkomna att anmäla sig oavsett klubbtillhörighet.
--

Välkommen till den 8:e och sista fotbollscampen 2021 vid Grimsta IP Tältet, inomhus konstgräsplan. Under Höstlovscampen v44 får du tillsammans med andra spelare under fyra dagar möjligheten att utvecklas som fotbollsspelare under ledning av BPs duktiga och välutbildade akademiinstruktörer. Innehållet i träningarna varvas både med praktik och med teori. Förutom att träna på olika tekniska färdigheter kommer du även få beträda en helt nylagd konstgräsmatta i tältet. 
 
Och precis som till förra årets höstlovscamp, kommer BPs Sportchef Herr tillika fotbollstränare Peter Kisfaludy att delta vid några av träningstillfällena och dela med sig av sina erfarenheter och med sin fotbollskompetens till spelarna. 
 
Det är begränsat med platser så först till kvarn gäller! (Till målvaktsgruppen har vi möjligheten att ta emot max 4 spelare inom åldern P/F 2013-2010, övriga åldersgrupper är ej anmälningsbara).   

1-4 november (mån-tors) - Grimsta IP Tältet. 09.30-15.00

Pris för 4 dagar spelare: 2295 kr.     FULLTECKNAD 
Pris för 4 dagar målvakt: 2495 kr.    FULLTECKNAD 
 
Välkomna!

För frågor gällande din anmälan kontakta: sportkontoret@bpfotboll.se 


Detta formulär är inte aktivt just nu. Testa igen senare eller kontakta din förening för mer information.



Laddar...