IFK Lidingö FK


Årsmöte 2022

Årsmöte i IFK Lidingö FK den 6 maj 2021 kl 18.30.


Årsmötet hålls digitalt. Den mejldress ni anger är den mejladress som vi sedan ska skicka möteslänken till.

Alla handlingar kommer att tillgängliggöras på klubbens hemsida senast en vecka före årsmötet. Föredragningslista samt instruktion för motioner finns redan upplagd där (kontakta kansli@ifklidingofk.se eller ring 08-7650801 om ni har problem att ladda ner dokumenten). Undantag är årsredovisning inklusive revisionsberättelse samt budget för 2020, som finns tillgänglig för klubbens medlemmar att läsa på kansliet senast en vecka före mötet.

Rösträtt har medlem som har betalat förfallna medlemsavgifter och under verksamhetsåret (2020) har fyllt lägst 12 år. Rösträtten är personlig och får inte utövas genom ombud. Medlem som inte har rösträtt har yttrande- och förslagsrätt på mötet. 

Alla medlemmar har rätt att inkomma med förslag (motion). Förslag från medlem skall vara styrelsen tillhanda senast två veckor före årsmötet och mailas till kansli@ifklidingofk.se (skriv "motion" och ditt namn i ämnesfältet). Glöm inte att lämna din kontaktuppgifter på motionen om styrelsen behöver fråga något! Instruktion för hur man lämnar in motioner till årsmötet finns att ladda ner på föreningens hemsida.

Hjärtligt välkomna önskar styrelsen!

Årsmöteslänk skickas till denna e-postadress
Använd formatet YYYYMMDDXXXX

Samtycke för dataskyddspolicy



Levererat av MyClub



Laddar...