IF Brommapojkarna


Spela Mera Vår 2021

Nu är det dags att anmäla sig till Spela mera VÅR 2021 som kommer att genomföras, precis som tidigare, vid Stora mossen IP (nedre) onsdagar mellan kl.17.00–18.00. 

Innehållet i träningen baserar sig på IF Brommapojkarnas (BP) utbildningsmanual träningsmetodiken anpassas individuellt utifrån ålder och kunskapsnivå. Detta är bra tillfällen för dig som utespelare och målvakt (meddela om du deltar som målvakt vid anmälan) att utveckla dina individuella färdigheter tekniskt och taktiskt. Passa på att anmäla dig snabbast möjligt, då det finns begränsat antal platser, speciellt till mv träningen. Spela mera träningen är tillgänglig även för spelare som tillhör andra föreningar. De välutbildade instruktörerna kommer från BPs välrekommenderade verksamhet och är utbildade inom BPs erkända träningsmetodik. 

Anmälan är komplett då betalningen är genomförd. Det är betaldatum som avgör vilka som kommer delta vid för många anmälningar. Det finns ett begränsat antal platser! 

Spela mera VÅR 

Period: 14/4 - 2021 – – 16/6 - 2021 (14/4, 21/4, 28/4, 5/5, 12/5, 19/5, 26/5, 2/6, 9/6, 16/6) 

Stora mossen IP (nedre) 10 tillfällen 1595 kr. (Mv. 1795 kr)
17.00–18.00 F/P 2009-2014 Spela mera träning blandgrupper. MÅLVAKTSGRUPPEN ÄR FULLTECKNAD. 

Vid frågor kontakta anders.hermanson@bpfotboll.se för mer detaljerad information.

Covid-19

BP följer löpande ny information, rekommendation och beslut från Regeringen, Folkhälso- myndigheten (FMH), Riksidrottsförbundet (RF), Svenska fotbollförbundet (SvFF), Stockholms Fotbollförbund (StFF) med flera. 

SvFF och StFF förhållningssätt i rådande läge är att anpassa verksamheten och vidta åtgärder som situationen kräver, så förfar även BP. Beslutet baseras på den information som finns tillgänglig och på regeringens och ansvariga myndigheters direktiv. De liksom BP är medvetna om att situationen förändras hela tiden och att omprövning av ställningstaganden kan ske snabbt. 

Vid inställda tillfällen eller om aktiviteten behöver ställas in helt, återbetalar BP anmälningsavgiften i sin helhet reducerat med eventuella redan genomförda träningar. 

Vid frågor gällande ovan, vänligen maila till: sportkontoret@bpfotboll.se 


Använd formatet YYYYMMDDXXXX


Eventuella betalningar för denna registrering länkas till efter registrering.


Levererat av MyClub

Laddar...