Sundbybergs IK [Friidrott]


Anmälan till Sundbybergs IK Friidrottsskola 2021!

Här kan du anmäla dig till Sundbybergs IKs Friidrottsskola 2021!
OBS! Nu är anmälan stängd till Vecka 24, 25 och 26!
Det finns dock platser kvar till vecka 27! 
Och till Vecka 31(för sektionsmedlemmar)!

Friidrottsskolan är öppen för barn födda mellan 2009-2015 och den stora nyheten i år är att man kan välja mellan fyra olika veckor (V24 - 27)!
Nu är anmälan stängd till Vecka 24 och 26 men det finns platser kvar till Vecka 25 och 27. Vill du ställa ditt barn i kö till Vecka 24 och 26 e-postar du till sikfri4@yahoo.se
Är ditt barn medlem i friidrottsektionen kan du dessutom välja Vecka 31 då det kommer vara ännu mer friidrottsinriktad träning än övriga veckor
Välj den vecka nedan som du önskar.och glöm inte att att fylla i om ditt barn har några mat- eller andra allergier.
Barnen kommer delas in i flera olika grupper, dessa grupper kommer så långt det går att vara åldersbundna för att aktiviteterna ska kunna anpassas och vara utmanande för alla.
Du kan läsa mer om hur det går till på vår hemsida under fliken Friidrottsskolan! på följande länk:
https://sundbybergsik.myclub.se/menu/pages/23991


OBS! Den riskbedömning  p g a av Corona-epidemin som föreningen gjort enligt direktiv från Svenska Friidrottsförbundet, innebär att vi kommer att följa de riktlinjer som gäller för deltagarna under friidrottsskolan. Det innebär att vi tills vidare kan ta emot max hundra barn/vecka i relation till de ytor vi har att tillgå. Skulle bestämmelserna ändras innan starten så att vi kan ta in fler barn kommer vi in ta in i barn från kölista enligt "först -till-kvarn" -principen. Det kan därför löna sig att vara snabb med sin anmälan om man vill vara säker på att få delta just den vecka man önskar.

Har du frågor så mailar du till sikfri4@yahoo.se


Välj vilken vecka ditt barn vill gå på kollot. .Vill ditt barn gå tre veckor eller mer skriver du in vilka veckor det gäller under rubriken Övrigt längst ner.
Använd formatet YYYYMMDDXXXX
Hemadress
Välj vilken storlek ditt barn ska ha på tröjan
Är ditt barn allergisk mot något, till exempel. gluten, laktos eller getingstick anger du det här.
Vill ditt barn gå i samma grupp som en kompis född samma år anger du det här. Om ditt barn en funktionsnedsättning eller sjukdom vi bör känna till anger du det här Eller vill ditt barn delta tre eller fler veckor så skiver du in vilka veckor ni önskar delta.

Levererat av MyClub

Laddar...