Medlem i IF Elfsborg 2022


Som medlem tillhör du en exklusiv skara människor som kan säga ”Vi” när man pratar om IF Elfsborg. Med det digitala medlemskortet visar du både genom ditt ekonomiska stöd och med handling att du är en del av arbetet med att stärka föreningen och hjälpa till att bidra till ett hållbarare samhälle.
Som medlem i IF Elfsborg är du med och stöttar allt ifrån vårt Herrlag i Allsvenskan, Vårt Damlag i division tre, vår elit-och breddverksamhet till vårt arbete i samhället som växer för varje år. Vi tillsammans säsongen 2022.

2021 var ett ytterligare år som präglades av pandemin och dess följdeffekter. Under den tuffa period som föreningen fortfarande går igenom är den stora ökningen av antalet medlemmar något som vi är fantastiskt tacksamma och stolta över. 
En medlem – en röst

IF Elfsborg bygger på föreningsdemokrati där medlemmarna utgör basen för hela vår verksamhet. Som medlem i IF Elfsborg bjuds du, minst två gånger per år, in till medlemsmöte och årsmöte där du genom din kunskap och erfarenhet via rösträtt på årsmötet kan utveckla och påverka vår förening.

Som medlem 2022 får du:

 • Inbjudan till årsmötet i mars och medlemsmötet i december.
 • Aktuell information via mejl. Uppdatera oss med din aktuella mejladress för att få våra utskick.
 • 10 % på hela IF Elfsborgs souvenirutbud mot uppvisande av medlemskort i någon av Intersports butik i Borås eller på Borås Arena i samband med match.*
 • Förtur att köpa biljetter till speciella matcher.
*OBS! För att ta del av rabatten krävs det att du kan visa giltigt medlemskort vid köp.


Medlemsavgift 2022:
 • 300 kr för vuxna.
 • Ungdom under 18 år (född -04 eller senare) och
 • Familjemedlem (under samma adress) betalar endast 100 kr.


  Observera att all kommunikation gällande ditt medlemskap sker via e-post och hemsida. Det är därför viktigt att du anger en korrekt e-postadress i samband med din betalning av medlemskap och att du uppdaterar den på din sida. Skapa ett konto via denna länk: https://accounts.myclub.se eller hör av dig till oss på medlem@elfsborg.se om den skulle ändras under året.
  Under året kommer även ditt medlemskort att laddas med diverse erbjudanden och förmåner.
  Saknar du en e-postadress är det ditt eget ansvar som medlem att hålla dig uppdaterad i samband med aktiviteter och kampanjer, för att inte missa viktig information.


  IF Elfsborg är såsom allmännyttig ideell förening momsbefriade enligt 4 kap 8 § i momslagen.

  Teckna ditt medlemskap genom att fylla i formuläret nedan och följ därefter anvisningarna.
  I formuläret lägger du också till familjemedlemmar, efter att du fyllt i dina uppgifter klicka på på knappen "lägg till familjemedlem" längst ner till höger.
  Efter att du betalt ditt medlemskap skickas ditt digitala medlemskort via e-post och sms till e-postadressen och mobilnumret du anger i formuläret nedan.

  Om du har några frågor, vänligen kontakta IF Elfsborg på:
  medlem@elfsborg.se


This form is not active at the moment. Please contact your club administrator for more information.Laddar...