Norrtulls SK [Fotboll]


Anmälan miniboll vinter 2020/2021

MINIBOLL VINTER 2021

Detta formulär avser anmälan till NSK:s miniboll under vintern 2021. Vi ser fram emot att alla från utesäsongen tillsammans med många nya ska vara med oss i vinter!
Miniboll riktar sig till de allra minsta fotbollsspelarna, födda 2016 och 2017. Med en variation av lekfulla övningar förbättrar vi barnens motorik och koordination, samtidigt som vi stimulerar ett intresse i fotboll. Vi lär även barnen att ta hänsyn till varandra och fungera i en grupp. Framförallt ser vi till att de har väldigt roligt. Alla träningar i minibollen leds av klubbens egna utbildade ledare

Vi vill också vara tydliga med att det under träningarna inte kommer finns plats för föräldrar inne i själva gymnastiksalen eller på planen i de fall vi tränar utomhus. Det kommer vara trångt nog med barn och ledare. Föräldrar kommer därför få hålla sig utanför. Vi hoppas ni har förståelse för detta.

Träningstider

Träningarna pågår v.4-8 och v.10-12. Alla träningar hålls på lördagar och söndagar. På Johannes skola hålls träningarna inomhus och på Matteusskola utomhus om vädret verkar lovande och annars inomhus (information om detta går ut per mejl samt läggs ut på vår hemsida torsdag kväll varje vecka). Träningarna är 50 minuter långa.

Tiderna för minibollen är åldersbestämda på förhand. Vi vill på detta sätt se till att åldersskillnaderna inte blir för stora samt att alla deltagare ska känna att de får stimulerande och roliga träningar.
 
Avgift

Kostnaden är endast 700 kr (400 kr. för er som redan är medlemmar för 2021). För nya medlemmar ingår en NSK träningströja. OBS! Notera att det inte ingår en NSK träningströja om ni redan hämtat ut en tidigare. Mer info om vart NSK träningströjan hämtas kommer i bekräftelsemejl efter gjord anmälan.

Viktigt inför anmälan

  1. I samband med anmälan väljer ni träningsdag, tid och grupp (färg). Om ert barn vill spela med en/flera kompisar får ni prata ihop er och anmäla er till samma dag, tid och grupp (färg).
  2. Alla grupper har en maxgräns på 16 platser. Syftet med maxgränsen är att säkerställa att träningarna blir kvalitativa och roliga för alla anmälda till gruppen. När gruppen inte finns som ett alternativ i anmälan är den full. I de fallen får ni anmäla till en annan grupp.
  3. Väl på plats är ambitionen att dela upp respektive grupp utifrån kompissammansättningar och hur mycket varje spelare spelat tidigare. Detta för att få bästa möjliga verksamhet.

 Hör av er till knattemini@norrtullssk.se om ni har några frågor.


Använd formatet YYYYMMDDXXXX


Eventuella betalningar för denna registrering länkas till efter registrering.


Levererat av MyClub

Laddar...