Vasalunds IF Huvudförening [Vasalund Stadshagens IF - Fotboll]


Anmälan Fotbollslekis inomhus - Kungsholmens Grundskola (Nya), Sankt Göransgatan 73.

2016 Gruppen är nu full. Önskar ni vara med i någon av 2016 grupperna så anmäler ni er till Solnagrupperna under Solna inomhus lekis på vasalundsif.se. Om inte det passar så ställer ni er som reserver på Kungsholmen genom välja gruppen reservlista 15.15.

Mellan vecka 46 och 49 samt vecka 3 och 8 erbjuds ditt barn att fortsätta träningen inomhus med oss på Fotbollslekis. Träningarna fortsätter att ske under ledning av Vasalunds utbildade och erfarna Fotbollskonsulenter samt ungdomsledare. Engagerade föräldrar som redan nu har planer på att bli tränare får gärna hjälpa till (självklart får du som förälder hjälpa till även om du inte har planer på att bli tränare).

OBS! PGA BEGRÄNSADE YTOR INOMHUS KAN VI BARA TA IN ETT VISST ANTAL BARN. VI KOMMER INTE KUNNA TUMMA PÅ DENNA REGEL OAVSETT SITUATION/ANLEDNING! FÖRST TILL KVARN!

Kostnaden för extra träning inomhus är 1.200 kr och i priset ingår endast träningar (10 st tillfällen totalt). När anmälan är gjord får du kort därefter en faktura som du behöver betala innan förfallodatum för att garantera ditt barn en plats.

För nya medlemmar endast ingår även ett lekispaket beståendes av gympapåse, t-shirt, fotboll och vattenflaska. Värdet på lekis paketet är ca 500 kr. Erbjudandet gäller som sagt endast nya medlemmar.

I skrivandets stund har vi inget prova-på erbjudande med anledning av att det försvårar logistiken (materialhantering, planytor, tillsättning av rätt antal ledare) och övrig träningsplanering, vilket i sin tur påverkar träningsflytet negativt. I den här åldern är det av största vikt att barnen erbjuds ett bra träningsflyt. På det vill vi också att alla barnen ska ha fått våra profilkläder när träningarna är igång för att säkra upp en strukturerad miljö som i sin tur ger barnen känslan av trygghet. Av erfarenhet vet vi att detta upplägg bidrar till att nästan varenda barn genomför hela perioden på vårt fotbollslekis.

OBS! DE BARN SOM INTE ÄR MED PÅ FOTBOLLSLEKIS INOMHUS BEHÅLLER SIN PLATS I KLUBBEN OCH ÅTERUPPTAR SIN TRÄNING PÅ VÅREN IGEN (APRIL 2022)!


Använd formatet YYYYMMDDXXXX
Personen godkänner att personuppgifterna sparas och behandlas. Ändamålet med detta är att registrera uppgifter som i sin tur ligger till grund för att vi skall kunna fullgöra våra åtaganden och i övrigt ge god service.


Levererat av MyClubLaddar...