Vasalunds IF Huvudförening [Vasalund Stadshagens IF - Fotboll]


Anmälan Fotbollslekis inomhus - Kungsholmens Grundskola (Nya), Sankt Göransgatan 73.


Mellan vecka 45 och 50 erbjuds ditt barn att fortsätta träningen inomhus i Kungsholmens Grund Nya skolan mellan 14.00-14.50 med oss på Fotbollslekis. Träningarna fortsätter att ske under ledning av Vasalunds utbildade och erfarna Fotbollskonsulenter samt ungdomsledare. Engagerade föräldrar som redan nu har planer på att bli tränare får gärna hjälpa till (självklart får du som förälder hjälpa till även om du inte har planer på att bli tränare).

OBS! PGA BEGRÄNSADE YTOR INOMHUS KAN VI BARA TA IN ETT VISST ANTAL BARN. VI KOMMER INTE KUNNA TUMMA PÅ DENNA REGEL OAVSETT SITUATION/ANLEDNING! FÖRST TILL KVARN! FÖR ATT FLER BARN SKA FÅ MÖJLIGHET KOMMER NY ANMÄLAN SKE FÖR PERIOD V.2-V.7 UNDER DECEMBER.

Kostnaden för extra träning inomhus är 750 kr och i priset ingår endast träningar (6 st tillfällen totalt). När anmälan är gjord får du kort därefter en faktura som du behöver betala innan förfallodatum för att garantera ditt barn en plats.

För nya medlemmar endast ingår även ett lekispaket beståendes av gympapåse, t-shirt, fotboll och vattenflaska. Värdet på lekis paketet är ca 550 kr. Erbjudandet gäller som sagt endast nya medlemmar.

OBS! DE BARN SOM INTE ÄR MED PÅ FOTBOLLSLEKIS INOMHUS BEHÅLLER SIN PLATS I KLUBBEN OCH ÅTERUPPTAR SIN TRÄNING PÅ VÅREN IGEN (APRIL 2023)!

Mer info och tider gällande utomhus kommer i slutet av Mars 2023!

Första träning inomhus är alltså lördag 12 november.


Detta formulär är inte aktivt just nu. Testa igen senare eller kontakta din förening för mer information.



Laddar...