Vasalunds IF Huvudförening [Vasalunds IF]


Anmälan fotbollslekis inomhus - Kungsholmen/Solna

2015 Rålamshovskolan söndagar är nu full.
2016/2017 Rålamshovskolan söndagar 12.50 nu också full.
Vi rekommenderar någon av de andra grupperna för födda 2015-2016 eller innebandy.

Mellan vecka 46 och 49 samt vecka 2 och 8 erbjuds ditt barn att fortsätta träningen inomhus med oss på Fotbollslekis. Träningarna fortsätter att ske under ledning av Vasalunds:s utbildade och erfarna Fotbollskonsulenter och ungdomsledare. Engagerade föräldrar som redan nu har planer på att bli tränare får gärna hjälpa till (självklart får du som förälder hjälpa till även om du inte har planer på att bli tränare).

OBS! PGA BEGRÄNSADE YTOR INOMHUS KAN VI BARA TA IN ETT VISST ANTAL BARN. VI KOMMER INTE KUNNA TUMMA PÅ DENNA REGEL OAVSETT SITUATION/ANLEDNING! FÖRST TILL KVARN!

Kostnaden för extra träning inomhus är 980 kr och i priset ingår endast träningar (11 st tillfällen totalt). När anmälan är gjord får du kort därefter en faktura som du behöver betala innan förfallodatum för att garantera ditt barn en plats.

För nya medlemmar tillkommer en extra kostnad på 400 kr som avser ett lekis paket beståendes av gympapåse, t-shirt, strumpor, shorts, fotboll och vattenflaska. Värdet på lekis paketet är 800 kr. Erbjudandet gäller endast nya medlemmar.

I skrivandets stund har vi inget prova-på erbjudande med anledning av att det försvårar logistiken (materialhantering, planytor, tillsättning av rätt antal ledare) och övrig träningsplanering, vilket i sin tur påverkar träningsflytet negativt. I den här åldern är det av största vikt att barnen erbjuds ett bra träningsflyt. På det vill vi också att alla barnen ska ha fått våra profilkläder när träningarna är igång för att säkra upp en strukturerad miljö som i sin tur ger barnen känslan av trygghet. Av erfarenhet vet vi att detta upplägg bidrar till att nästan varenda barn genomför hela perioden på vårt fotbollslekis.


Denna aktivitet är fullbokad. Kontakta din förening för mer information.


Levererat av MyClub

Laddar...