Vasalunds IF Huvudförening [Vasalund Bromma IF - Innebandy]


Anmälan Innebandy för barn födda 2009-2016 i Bromma

Vasalund Bromma IF bjuder in ert barn till att prova Innebandy. Vi ger alla barn en bra grund tack vare våra utbildade tränare, bra träningstider och närhet till träning. Träningen som vi bedriver i denna ålder är i organiserade former kombinerat med lekfullhet så att passionen för innebandy ska få fäste. Vi tycker att barnen ska få uppleva fartfyllda träningar med lärandet i centrum redan från första början!

Träningarna pågår mellan v.46-v.50 (start 10-14 november beroende på träningsgrupp) och fortsätter sedan efter nyår, v.2-v.11.

Alla grupper har begränsade platser. För att de yngsta barnen (födda 2014-2016) ska få ut maximalt från träningarna så behöver vi en vuxen per barn som hjälper till under träningarna.  Man behöver inga förkunskaper då det är våra egna ledare som håller i själva träningen. Har ni erfarenhet av innebandy får ni självklart hoppa in som ledare direkt även i de äldre kullarna.Kostnad är totalt 1.700 kr (endast 1.400 kr för de som betalat medlemsavgiften via vår fotbollssektion). I priset ingår medlemsskap i föreningen och en tränings t-shirt.

*För att vara med på innebandyträningarna måste man ha skyddsglasögon och en innebandy klubba. Det går bra att beställa detta detta genom vår WEBBSHOP >> om det skulle behövas.


Använd formatet YYYYMMDDXXXX
Personen godkänner att personuppgifterna sparas och behandlas. Ändamålet med detta är att registrera uppgifter som i sin tur ligger till grund för att vi skall kunna fullgöra våra åtaganden och i övrigt ge god service.

Levererat av MyClub

Laddar...