Vasalunds IF Huvudförening [Vasalund Stockholm IF]


Anmälan Fotbollslekis i Annedal/Solhem 2022

För barn som var med under utomhus 2021 behöver ingen ny anmälan göras! Lekispaket ingår bara för nya barn födda 2016 eller senare.

Anmälan till Knattefotboll för barn födda 2017 & 2018 i Annedal/Solhem. Denna anmälan är endast öppen för barn födda 2017 & 2018.
OBS! Vi har inga renodlade träningsgrupper för barn födda 2018 i Annedal men har man barn som är födda det året som vill vara med går det bra att anmäla sig till en träningsgrupp med barn födda 2017.

Kostnad är totalt 1.090 kr för VT/HT 2022 och då ingår förutom 10-12 träningspass, ett lekispaket och att barnen är försäkrade till, från och under träningspassen. Lekispaketet består utav en gympapåse, en vattenflaska, en tränings t-shirt samt en fotboll och har ett värde av 500 kr. När ni slutför anmälan kommer ni att få en faktura skickad till er angivna mailadress.

För att säkerställa att vi hinner beställa lekispaket och att ert barn får det vid första träningen är det ytterst viktigt att ni betalar in senast när fakturan förfaller.
Vi vill också betona att lekispaketet är något som bara ingår det första året man deltar på fotbollslekis, något som gäller i alla våra föreningar.

Varmt välkomna med er anmälan nedan!


Använd formatet YYYYMMDDXXXX
Personen godkänner att personuppgifterna sparas och behandlas. Ända målet med detta är att registrera uppgifter som i sin tur ligger till grund för att vi skall kunna fullgöra våra åtaganden och i övrigt ge god service.


Levererat av MyClubLaddar...