Vasalunds IF Huvudförening [Vasalund Stockholm IF]


Anmälan Fotbollslekis i Annedal/Solhem 2021

För barn som var med under 2020 och VT 2021 behöver ingen ny anmälan göras! Lekispaket ingår bara för nya barn födda 2016 eller senare.

Anmälan till Knattefotboll i Annedal/Solhem hösten 2021. Denna anmälan är endast öppen för flickor och pojkar, födda 2016-2017. Ni hittar all information om vår Knattefotboll och vad som ingår HÄR >> Har ni fler kompisar som vill anmäla sig så be de anmäla sig snarast innan det är fullt.
Mycket viktigt att du anmäler ditt barn till rätt åldersgrupp, dvs är ditt barn fött 2016 är det grupperna med barn födda 2016 som gäller.

Kostnad är totalt 1.390 kr. När ni slutför anmälan kommer ni inom 3 dagar att få en faktura skickad till er angivna mailadress. Har ni inte fått den så titta i skräppost innan ni kontaktar oss. För att säkerställa att vi hinner beställa knattepaket och att ert barn får det vid första träningen är ytterst viktigt att ni betalar in senast när fakturan förfaller.

Vi vill också betona att lekispaketet är något som bara ingår det första året man deltar på fotbollslekis, något som gäller i alla våra föreningar.


Använd formatet YYYYMMDDXXXX
Personen godkänner att personuppgifterna sparas och behandlas. Ända målet med detta är att registrera uppgifter som i sin tur ligger till grund för att vi skall kunna fullgöra våra åtaganden och i övrigt ge god service.


Levererat av MyClubLaddar...