Vasalunds IF Huvudförening [Vasalund Stadshagens IF - Fotboll]


Anmälan Fotbollslekis i Kungsholmen/Vasastan födda 2015-2017

För barn som var med under 2020 behöver ingen ny anmälan göras! Klädpaket ingår bara för nya barn och första året knatteträningarna startar.
Planen vid Hagastaden heter Tillfälliga Haga BP (
Sveavägen 188)

Höststarten är v.34 och pågår till v.39. Efter kort break oktober så börjar inomhusträningarna i november för de som vill köra vidare inomhus (mer info senare).


Anmälan till Knattefotboll födda 2015-2017 Kungsholmen/Vasastan. Denna anmälan är endast öppen för barn födda 2015-2017.
Ni hittar all information om vår Knattefotboll och vad som ingår HÄR >>
 
Kostnad är totalt 990 kr för hösten 2021 (födda 2016+2017). När ni slutför anmälan kommer ni att få en faktura skickad till er angivna mailadress. 
För att säkerställa att vi hinner beställa knattepaket och att ert barn får det vid första träningen är ytterst viktigt att ni betalar in senast när fakturan förfaller.
Vi vill också betona att klädpaketet är något som bara ingår det första året man deltar på fotbollslekis, något som gäller i alla våra föreningar.

Använd formatet YYYYMMDDXXXX
Personen godkänner att personuppgifterna sparas och behandlas. Ändamålet med detta är att registrera uppgifter som i sin tur ligger till grund för att vi skall kunna fullgöra våra åtaganden och i övrigt ge god service.


Levererat av MyClubLaddar...