Vasalunds IF Huvudförening [Vasalund IF]


Anmälan Fotbollslekis i Solna födda 2016

För barn som var med under 2020 och VT2021 behöver ingen ny anmälan göras! lekispaket ingår bara för nya barn födda 2016 eller senare.

Anmälan till Knattefotboll födda 2016 i Solna. Denna anmälan är endast öppen för barn födda 2016. Ni hittar all information om vår Knattefotboll och vad som ingår HÄR >>

Kostnad är totalt 990 kr för HT2021(födda 2016) och då ingår även lekispaketet. När ni slutför anmälan kommer ni att få en faktura skickad till er angivna mailadress. 
För att säkerställa att vi hinner beställa lekispaket och att ert barn får det vid första träningen är ytterst viktigt att ni betalar in senast när fakturan förfaller.
Vi vill också betona att lekispaketet är något som bara ingår det första året man deltar på fotbollslekis, något som gäller i alla våra föreningar.


Använd formatet YYYYMMDDXXXX
Personen godkänner att personuppgifterna sparas och behandlas. Ändamålet med detta är att registrera uppgifter som i sin tur ligger till grund för att vi skall kunna fullgöra våra åtaganden och i övrigt ge god service.


Levererat av MyClubLaddar...