Vasalunds IF Huvudförening [Vasalunds IF]


Anmälan Fotbollslekis i Solna födda 2016

För barn som var med under 2020 behöver ingen ny anmälan göras! Klädpaket ingår bara för nya barn.

Anmälan till Knattefotboll födda 2016 i Solna. Denna anmälan är endast öppen för barn födda 2016. Ni hittar all information om vår Knattefotboll och vad som ingår HÄR >>

Kostnad är totalt 1.090 kr för första året (födda 2016). När ni slutför anmälan kommer ni att få en faktura skickad till er angivna mailadress. 
För att säkerställa att vi hinner beställa knattepaket och att ert barn får det vid första träningen är ytterst viktigt att ni betalar in senast när fakturan förfaller.
Vi vill också betona att klädpaketet är något som bara ingår det första året man deltar på fotbollslekis, något som gäller i alla våra föreningar.


OBS! OBS! OBS!

- VI har i efterhand (efter pappersutskicket) lagt till ytterligare en dag att träna på och det är söndagar 09:00-09:45 på Raoul Wallenberg skolan.
- Vi har också lagt till torsdagar 16:15-17:00 på Raoul Wallenberg skolan då trycket på torsdagar är högt, detta gäller endast födda 2016!

- Torsdagsgruppen kl 17:00-17:45 på Raoul Wallenberg skolan är nu full och anmälan till den är stängd.
fullt och överbokat redan på 17.00 gruppen. Det är därför vi har öppnat söndag 9.00 samt 16.15 torsdagar.
Om ert barn har en kompis i torsdagsgruppen som startar kl 17:00 behöver ni kolla med dem om den kan byta till någon av de andra grupperna med er.
Det är både Corona tider samt att vi hann inte stänga anmälan i tid och redan 5-6 barn för mkt. Det går ev att lösa till helgen men just är det tyvärr kört.
Vi har fått samma fråga av flera föräldrar och måste dessvärre ge de samma svar.
Använd formatet YYYYMMDDXXXX
Personen godkänner att personuppgifterna sparas och behandlas. Ändamålet med detta är att registrera uppgifter som i sin tur ligger till grund för att vi skall kunna fullgöra våra åtaganden och i övrigt ge god service.

Levererat av MyClub

Laddar...