Järfälla FF


Medlemsansökan Järfälla FF

Välkomna till medlemsansökan för Järfälla FF!

  • Medlemsansökan fylls bara i om du har fått plats i något av våra lag (gäller ej fotbolslekis för födda 2017-2018)
  • 1:a bokstav i Namn ska vara versal
Medlemsansökan. Ni ska endast fylla i det här om ni har fått plats i någon av träningsgrupperna födda 2016 eller tidigare. I annat fall mailar ni till jarfallaff@outlook.com och frågar om det finns plats. Skriv då vilket område ni bor i, vilket år barnen är födda och om man spelat fotboll tidigare i något lag.


INFO ENDAST FÖR BARN FÖDDA 2017-2018:
För barn som var med under utomhus 2021 behöver ingen ny anmälan göras! Lekispaket ingår bara för nya barn födda 2017 eller senare.


Kostnad är totalt 1.000 kr för hela 2022 (träningar på våren, hösten och under november/december) och då ingår förutom träningspassen, en boll och en t-shirt (värde 350 kr) samt att barnen är försäkrade till, från och under träningspassen. När ni slutför anmälan kommer ni att få en faktura skickad till er angivna mailadress.

För att säkerställa att vi hinner beställa boll och t-shirt och att ert barn får det vid första träningen är det ytterst viktigt att ni betalar in senast när fakturan förfaller.
Vi vill också betona att lekispaketet är något som bara ingår det första året man deltar på fotbollslekis.

Varmt välkomna med er anmälan nedan!

Use format YYYYMMDDXXXX
Personen godkänner att personuppgifterna sparas och behandlas. Ändamålet med detta är att registrera uppgifter som i sin tur ligger till grund för att vi skall kunna fullgöra våra åtaganden och i övrigt ge god service.
Används endast av Föreningen om Spelaren är kvar i föreningen vid 12 års ålder.
Används endast av Föreningen om Spelaren är kvar i föreningen vid 15 års ålder.


Delivered by MyClubLaddar...