Bli medlem


Välkommen som medlem i Jazzföreningen Nefertiti! 

Som medlem i Jazzföreningen Nefertiti erbjuder vi 20% på entrébiljetten till samtliga konserter.
Du kommer att få förtur på populära arrangemang, du har även förmånen att bjuda med en kompis på utvalda konserter, och fler specialerbjudande. 

Förutom detta får du även 20:- rabatt på Göteborgs Bluesförenings arrangemang runt om i stan. Dessutom drar du ditt strå till stacken för Göteborgs främsta scen för levande musik och kan göra din röst hörd och påverka verksamheten på våra medlemsmöten.

Årsavgiften är 300 kr och när du klickar på "Registrera"-knappen blir du automatiskt länkad till en betalningssida, där du kan betala med Swish eller via plusgirokonto.  

Medlemskorten är digitala och skickas till din angivna mailadress eller som sms. Dessa visas upp i entrén. Vid köp på hemsidan väljer du någon av våra biljetter som slutar med Medlem och får på så sätt ett rabatterat pris. Följ oss gärna på socialamedier och på vår hemsida där hittar du aktuell information.

När du registrerar ditt medlemskap, så godkänner du att Nefertiti sparar din information i max ett år efter ett eventuellt utträde ur föreningen, samt via mail gör medlemsutskick med information. Informationen om dig behandlas enbart av Nefertiti.


Använd formatet YYYYMMDD
Om du inte har mobil fyll i hemtelefon


Eventuella betalningar för denna registrering länkas till efter registrering.


Levererat av MyClub

Laddar...