Bli medlem

Välkommen som medlem i Jazzföreningen Nefertiti – En äkta jazzklubb
(OBS! Dvs. vi har ingen nattklubb eller diskotek  utan har jazzkonserter på Valand i Göteborg)

Som medlem i Jazzföreningen Nefertiti kommer du att få förtur på populära arrangemang, samt rabatt på utvalda arrangemang.
Dessutom drar du ditt strå till stacken för Göteborgs främsta scen för levande musik och kan göra din röst hörd och påverka verksamheten på våra medlemsmöten.
Du får även medlemskap i den ideella föreningen Jazz och Potatis som i dagsläget är den förening som producerar vår ordinarie verksamhet och det råder på så sätt full insyn vid exempelvis  kommande årsmöten etc.
Årsavgiften är totalt 300 kr och när du klickar på "Registrera"-knappen blir du automatiskt länkad till en betalningssida, där du kan betala med Swish eller via bankgiro.
Betalningsmottagare är "Jazz o Potatis".

Årsavgiften är 300 kr och när du klickar på "Registrera"-knappen blir du automatiskt länkad till en betalningssida, där du kan betala med Swish eller via bankgiro. 
Obs om du betalar med bankgiro skriv in OCR nummer i meddelande.
Obs medlemskapet gäller i ett helt år  framåt från den dagen betalningen registrerats.

Medlemskorten är digitala och skickas till din angivna mailadress eller som sms. Dessa visas upp i entrén om arrangemanget är rabatterat
Följ oss gärna på sociala medier och på vår hemsida www.nefetiti.nu där hittar du aktuell information.
Vår huvudscen är just nu på Valand.

När du registrerar ditt medlemskap, så godkänner du att din information sparas i max ett år efter ett eventuellt utträde, samt att via mail få medlemsutskick med information. 

Use format YYYYMMDD


Delivered by MyClubLaddar...