Medlemsanmälan

Välkommen till KRIS medlemsregistrering! Först och främst vill vi tacka dig för att du vill bli medlem i KRIS. 

Som medlem i KRIS får du vara med på alla KRIS-aktiviteter runt om i landet, lokala erbjudanden och tidningen Vägen UT hemskickad till den adress du uppger fyra gånger om året. Alla föreningar runt om i landet har olika lokala erbjudanden så det kan skilja sig från förening till förening. Ett medlemserbjudande på SATS på en specifik ort kanske inte gäller på en annan ort och lokalförening. Ta kontakt med er lokalförening för aktuella erbjudanden och aktiviteter.
 
Från och med i år får alla nya normalmedlemmar erbjudande om ett gratis tyngdtäcke från Cura of Sweden så länge lagret räcker. Man behöver då kontakta Medlemsregistret och skriva sitt namn, adress, postadress och hur mycket man väger för att det ska bli rätt täcke som skickas ut. Frakten för Cura täcket betalas alltid av medlemmen. Det går även att hämta Cura täcket på KRIS Stockholm, Göteborg, Sundsvall eller Gävle.

Medlemsavgiften ska betalas inom 30 dagar efter registreringen. Direkt efter registreringen skickas avgiften med e-post och kan betalas med Swish eller via direkt bankbetalning. Det skickas ut ett nytt inbetalningskort för förnyelse av medlemsskap under första kvartalet för varje nytt kalenderår. 

Under kvartal fyra (okt, nov, dec) skickas medlemsavgiften ut när du gör din registrering, men den gäller även för nästkommande kalenderår. 
Till exempel: Du registrerar dig som medlem den 5 oktober 2023, du då får du en avgift på din e-post samma dag men ditt medlemsskap gäller från 5 oktober 2023 och hela 2024.  


PRIS 

Normalmedlem: 100 SEK. 
Stödmedlem: 200 SEK. 

Viktigt att du väljer vilken typ av medlem du är.  
Normalmedlem är du som är straffad och/eller varit missbrukare.
Stödmedlem är du som inte kvalificerar dig som normalmedlem, men vill stödja vår verksamhet. 

Halva medlemsavgiften tillfaller den lokalförening du väljer under registreringen. 
 

Har ni frågor eller fundering gällande KRIS Medlemskap kontakta oss på medlemsregistret. 

Tack för du vill vara medlem i vår organisation! Fält med asterix ( * )  är obligatoriska.


Välj den förening du vill tillhöra här
Klicka i rutan om du vill ha tidningen Vägen UT hemskickad till dig. Ingår i ditt medlemsskap.

Data protection policy consentDelivered by MyClubLaddar...