Ansök om medlemskap i Föreningen Sveriges Jazzmusiker

Vi vänder oss till professionella jazzmusiker verksamma i Sverige, eller pensionerade sådana samt musikstuderande. Om du vill stötta föreningen och inte är professionell musiker är du hjärtligt välkommen att bli stödmedlem (då utan Faschings förmåner).

När du blivit godkänd som medlem kommer ett mail med en faktura på medlemsavgiften på 350 kronor. Betala helst med Swish (men har du inte det går det bra med plusgiro).
Är du musikstuderande eller över 65 år kostar medlemskapet endast 200 kr per år.

Efter godkänd ansökan och inkommen medlemsavgift (ange ditt namn tydligt på inbetalningen om du betalar via plusgiro) mailas ett digitalt medlemskort till dig. När du slutar studera måste du ansöka om ordinarie medlemskap.

*-markerade frågor är obligatoriska. OBS! Vi gör ingen konstnärlig bedömning, bara graden av professionalitet. Detta formulär är till för att vi ska kunna lära känna våra medlemmar bättre och på så vis får vi också större tyngd.

När du registrerar ditt medlemskap, så godkänner du att Föreningen Sveriges Jazzmusiker (FSJ) och Svensk Jazz sparar din information i max ett år efter ett eventuellt utträde ur föreningen, samt via mail gör medlemsutskick med information. Informationen om dig behandlas enbart av FSJ och Svensk Jazz. Du godkänner också att ditt namn och eventuell hemsida publiceras på
www.jazzmusiker.se - vill du INTE det måste du själv höra av dig till kontakt@jazzmusiker.se.

För ordinarie medlem kommer instrument tillsammans med namn och ev. hemsideslänk att publiceras på jazzmusiker.se


Delivered by MyClubLaddar...