Prova på Ungdom

Prova Mountainbike

Mountainbike är en utmärkt träningsform för både vuxna och ungdomar. Det är en sport man kan fortsätta med hela livet. MTB Täby erbjuder ett flertal olika träningar på olika nivå så att alla skall kunna komma och prova. Det kostar ingenting att prova och vi erbjuder två provträningar innan man blir medlem.


Välj var du vill prova på och anmäl dig i formuläret nedan. Du kommer sedan att få en kallelse när det är dags. Vi försöker att ta in nya deltagare löpande och strävar efter att man skall få komma så snart som möjligt efter anmälan. Men beroende på befintligt deltagarantal och antal ledare i grupperna kan det ibland dröja lite innan det finns plats och i vissa fall kommer vi att kalla till speciella provtillfällen, t ex före en ordinarie träning, detta för att lättare kunna placera dig i rätt grupp.

Eftersom vår verksamhet sker i skogsmiljö där grupperna är baserade på tempo har vi tyvärr inte möjlighet att ta emot nya deltagare utan föranmälan nedan. Det går alltså inte att bara dyka upp på en träning.

Ungdomsträning

Vår ungdomsträning riktar sig till barn och ungdomar i åldern 8-18 år och syftar till att ge deltagarna en rolig träningsform i grupp samtidigt som man själv kan välja vilken nivå man vill träna på. Träningen passar både tjejer och killar. Föräldrar är varmt välkomna att följa med på träningarna.

Vi håller stor vikt vid att barnen ska ha det säkert och roligt på våra träningar och vi försöker sätta ihop grupperna på ett sätt så alla matchas i nivå och färdigheter. Vi har därför en undre åldersgräns från det år man fyller 8 år för att kunna vara med på våra träningar.

Vi vet att barnen ofta har olika mognadsfaser vid den åldern, men har sett att de flesta 8-åringar klarar av att hänga med gruppen. Det är också viktigt med storleken på cykel. Vi tycker det är bäst att man har kommit upp till en cykel med 24-tumshjul innan man börjar cykla med oss. Det blir mycket säkrare och roligare i skogen och barnen hänger med på ett helt annat sätt.

Läs mer om ungdomsträning
Välkommen!

Mvh

MTB Täby


Use format YYYYMMDDXXXX

Data protection policy consent

I confirm that I am the legal signer for any registered members that is younger than 18 years.


Delivered by MyClubLaddar...