Prova på Ungdom

Prova Mountainbike

Mountainbike är en utmärkt träningsform för både vuxna och ungdomar. Det är en sport man kan fortsätta med hela livet. MTB Täby erbjuder ett flertal olika träningar på olika nivå så att alla skall kunna komma och prova. Det kostar ingenting att prova och vi erbjuder två provträningar innan man blir medlem.


Välj i vilken grupp du vill prova på och anmäl dig i formuläret nedan så kommer en ledare att kontakta dig för mer information.Ungdomsträning

Vår ungdomsträning riktar sig till barn och ungdomar i åldern 8-18 år och syftar till att ge deltagarna en rolig träningsform i grupp samtidigt som man själv kan välja vilken nivå man vill träna på. Träningen passar både tjejer och killar. Föräldrar är varmt välkomna att följa med på träningarna.

Vi håller stor vikt vid att barnen ska ha det säkert och roligt på våra träningar och vi försöker sätta ihop grupperna på ett sätt så alla matchas i nivå och färdigheter. Vi har därför en undre åldersgräns från det år man fyller 8 år för att kunna vara med på våra träningar.

Vi vet att barnen ofta har olika mognadsfaser vid den åldern, men har sett att de flesta 8-åringar klarar av att hänga med gruppen. Det är också viktigt med storleken på cykel. Vi tycker det är bäst att man har kommit upp till en cykel med 24-tumshjul innan man börjar cykla med oss. Det blir mycket säkrare och roligare i skogen och barnen hänger med på ett helt annat sätt.

Läs mer om ungdomsträning
Välkommen!

Mvh

MTB Täby


Använd formatet YYYYMMDDXXXX

Samtycke för dataskyddspolicy

Jag bekräftar att jag är vårdnadshavare för de eventuellt registrerade medlemmar som är under 18 år.

Levererat av MyClub

Laddar...