Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation


Ansök om personligt medlemskap

Bli medlem i SHR och bli SHR-auktoriserade hudterapeut

Fyll i ansökan och maila betygskopior till kansli@shr.nu
Ansökan behandlas när vi fått in kopia av ditt avgångsbetyg från hudterapeututbildningen. (Det är viktigt att alla sidor av betyget är med om det är flersidigt.)

Medlemsavgifter 2024
Egen företagare (personlig medlem med eget företag, oavsett bolagsform): 2640kr
Anställd (personlig medlem anställd utan eget företag): 1180kr 
Icke behandlande (personlig medlem som inte utför behandlingar): 1180kr 

Samtliga avgifter avser kalenderår, dvs full avgift debiteras oavsett datum för inträde.
Efter förfallodatum debiteras lagstadgad påminnelseavgift med 60 SEK.

Du som nyligen tagit examen från någon av våra godkända medlemsmskolor och ansöker om samt beviljas medlemskap inom två månader efter att du avslutat din hudterapeututbildning får får första årets medlemsavgift utan kostnad. Kostnader som försäkring och gesällbrevsintyg ingår dock inte i medlemsavgiften. 

Behandlingsskadeförsäkring – ett medlemskrav
Vi på SHR borgar för seriositeten i hudvårdsyrket därför har vi som medlemskrav att våra medlemmar ska ha en gällande behandlingsskadeförsäkring. Detta gäller egen företagare, anställda och även nyexaminerade. Vi på SHR har tagit fram egna försäkringar som är anpassade efter just hudvårdsyrket så att både du och din kund kan känna er trygga. När du har blivit medlem kommer du att få ett försäkringsbrev med inbetalningsuppgifter avseende försäkringen från vår försäkringsförmedlare Arctic.
När du arbetar som anställd så är det din arbetsgivare som tecknar din försäkring åt dig då en behandlingsskadeförsäkring skall tecknas på arbetsgivaren och företagets organisationsnummer.
Om din arbetsgivare redan har en behandlingsskadeförsäkring tecknad via Arctic så behöver din arbetsgivare kontakta Arctic för att lägga till dig i deras försäkring.
Om din arbetsgivare har behandlingsskadeförsäkring tecknad i annat bolag behöver ni inkomma till Arctic med kopia på det försäkringsbrev som du omfattas av så att de kan bekräfta till oss att du uppfyller medlemskravet att omfattas av en behandlingsskadeförsäkring.
Mer information om våra medlemsförsäkringar finner du på www.arctic.se/shr
OBS! Försäkring ingår alltså inte i medlemsavgiften utan tecknas separat via tex Arctic.
 

Hur vi hanterar dina kontaktuppgifter:
Föreningens personuppgiftspolicy, denna godkänner du längst ner i formuläret.  
 
Genom denna ansökan lämnas samtycke till att kontaktuppgifter publiceras i medlemsmatrikeln på SHR:s interna hemsida, salongsuppgifter publiceras på SHR:s hemsida samt lämnas ut till externa mottagare såsom t. ex. leverantörer av hudvårdsprodukter och utrustning, i marknadsföringssyfte. 
När man ansöker om medlemskap så delger man SHR sina kontaktuppgifter och dessa hanteras sedan av SHR i ett medlemsregister. 
Vill du inte att dina kontaktuppgifter ska användas för ovanstående syften, kryssar du i detta längst ned i formuläret.Föreningen är uppdelad i fyra regioner, välj den där du bor.
Egen företagare väljs oavsett bolagsform AB/HB/KB/EF, även om du är anställd i ditt eget bolag. Icke behandlande innebär att du inte utför hudvårdsbehandlingar..Välj anställd om du är anställd hudterapeut som utför hudvårdsbehandlingar.
Använd detta format: ÅÅÅÅMMDDXXXX

Ange namn på utbildningen och stad

Information om Salong/Arbetsplats

Om ej anställd eller egenföretagare fyll i 'icke behandlande'
Om ej anställd eller egenföretagare fyll i 'icke behandlande'
Om ej anställd eller egenföretagare fyll i 'icke behandlande'
Om ej anställd eller egenföretagare fyll i 'icke behandlande'
Om ej anställd eller egenföretagare fyll i 'icke behandlande'
Ange den adress du vill att vi länkar till från salongssök på shr.nu
Om anställd ange arbetsplatsens org. nummer annars ange 'icke behandlande'

Kontaktuppgifter arbetsgivare

Om ej anställd eller egenföretagare skriv 'ej anställd'
Om ej anställd eller egenföretagare skriv 'ej anställd'

OBS! Enbart om fakturan ska ställas till företag, ange namn på företag här. Annars lämna tomt.
Om fakturan ska ställas till företag, ange adress till företaget här. Obligatoriskt om du angett särskild fakturamottagare ovan.
Om fakturan ska ställas till företag, ange postnummer till företaget här. Obligatoriskt om du angett särskild fakturamottagare ovan.
Om fakturan ska ställas till företag, ange postort till företaget här. Obligatoriskt om du angett särskild fakturamottagare ovan.
Om fakturan ska ställas till företag, ange e-post dit fakturan ska skickas. Obligatoriskt om du angett särskild fakturamottagare ovan.

Om fakturan ska ställas till företag, ange postort till företaget här. Obligatoriskt om du angett särskild fakturamottagare ovan.

Premier år 2024: Behandlingsskadeförsäkring 1060 kr/år, Företagsförsäkring 1794 kr/år, Sjukavbrottsförsäkring fr. 996 kr/år
Från och med den dag du börjar arbeta med behandlingar måste du omfattas av en behandlingsskadeförsäkring.

www.shr.nu/behandling-av-personuppgifter


Delivered by MyClubLaddar...