Föreningen för Enskedespelet


Anmälan till Enskedespelets teater/ensemble-grupper våren 2024

Här kan du anmäla dig till Enskedespelets teatergrupper våren 2024.

Vårens schema:
Teater 1 Måndagar 17:30-18:30 åk 1-2 
Teater 2 Måndagar 18:30-20:00 åk 3-5 
Teater 3 Tisdagar 17:30-19:00 åk 7-gymnasiet åk 1 OBS! I Rågsveds Folkets Hus
Teater 4 Tisdagar 19:00-20:30 åk gymnasiet åk 2-vuxna  OBS! I Rågsveds Folkets Hus
Teater 5 Torsdagar 17:00-18:00 åk 3-4
Teater 6 Torsdagar 18.00-19.30 åk 5-6

Vi kommer att hålla till i Triangelkyrkans källarlokal i G:a Enskede (T-Sandsborg), ingång från baksidan.

Grupperna startar vecka 7. Alla, både nya och gamla deltagare är välkomna att anmäla sig till vårens grupper men då vi har ett begränsat antal platser i varje grupp har du som har varit med tidigare förtur om det blir fullt. OBS! Du måste göra en ny anmälan för vårterminen även om du varit med tidigare. 

Under terminen kommer vi att repetera scener och annat inför vår kommande stora föreställning, Den oändliga historien, som har premiär den 31 augusti 2024. 

Du kan vara med i grupperna och "känna efter" om du vill vara med i den kommande föreställningen fram till påsklovet, sen är det dags att bestämma sig! Vi kommer därför att ta ut en deltagaravgift för tiden fram till påsklovet och sedan en annan för de som väljer att fortsätta och därmed "signar upp sig" på att vara med i föreställningen. 
Fram till påsklovet kostar det 400 kr för de i Teater 1 och Teater 5 och 550 kr för övriga. Du måste också vara medlem i Enskedespelet (100 kr för barn och 200 kr för vuxna/år). Medlemsavgiften faktureras en gång om året och läggs på ordinarie deltagaravgift om du inte redan betalat för 2024.

OBS! Vill du bara prova på en gång ska du INTE anmäla dig här utan mejla Johanna, se mejladress nedan!

Anmälan är bindande och det är mycket viktigt att du meddelar eventuella förhinder i så god tid som möjligt annars kommer du att faktureras kursavgiften oavsett om du dykt upp eller inte. Kontakta johanna@enskedespelet.se för eventuella frågor.

Du som är över 18 år behöver inte fylla i kontaktperson, skriv X i rutorna och din egen epostadress.

Välkommen med din anmälan!

OBS! OBS! OBS! Om du varit medlem och/eller varit med i någon av våra grupper tidigare och får ett felmeddelande vid registrering, så beror det på att du angivit en annan mejladress tidigare. Du kan själv skapa ett medlemskonto hos MyClub och där uppdatera dina uppgifter, du måste dock göra det med den e-post som du använt tidigare. Om du har fortsatta problem med registreringen så kan höra av dig till  johanna@enskedespelet.se så kan jag försöka gå in och ändra i registret "inifrån".


This form is not active at the moment. Please contact your club administrator for more information.Laddar...