Göteborgs Suzukiförening


Nationell Suzukigala 2024 lördagskonserten Stråk m.fl. instrument, Solister, Svens Kammarorkester

Anmälan till
Nationell Suzukigala 2024 lördagskonserten för Stråk m.fl. instrument, Solister, Svens Kammarorkester, Nybörjare ur Göteborgs Suzukiförening

Lördag 11 maj kl 15.00: Stråkinstrument mfl. instrument i Stora Salen i Göteborgs Konserthus. Genrep fredag 10 maj, ramtider ca kl. 12-14.30. Plats återkommer. Kort uppställningsrep på lördag innan konserten, ca kl 13.

Exakta reptider kommer under januari månad. Håll er uppdaterade på www.suzukigbg.se under Nationell Suzukigala!

Repertoar
På www.suzukigbg.se under Nationell Suzukigala finner ni aktuell repertoarlista. Där kommer även finnas noter på alla bredvidstycken. Följ vår Facebooksida www.facebook.com/suzukigbg för att få notifikation när noterna läggs upp. 

Medlemsskap
Observera att alla medverkande (med undantag för tidigare elever i Svens Kammarorkester), behöver vara anslutna till Svenska Suzukiförbundet (SSZ). Om ni inte är anslutna till SSZ men går hos en utbildad Suzukilärare™ och önskar bli medlem i SSZ via Göteborgs Suzukiförening, skriv till kassor@suzukigbg.se. Medlemsskapet kostar 700kr och gäller för ett helt år. Ni har då möjlighet att delta i alla nationella och internationella konserter och läger.

Biljetter
Det kostar inget att delta i denna konsert, men vi vill att alla som medverkar i konserten köper biljetter då vi vill att barnen ska få spela för en stor publik och ett slutsålt Konserthus. Låt oss hjälpas åt med det genom att tipsa vänner och anhöriga att gå på konserten! Vi rekommenderar att man köper ca 2-5 biljetter.

Biljetter till Konserthuset släpps officiellt 2a januari 2024 på www.gso.se, men redan nu kan ni köpa biljetter via denna länk:
2024.05.10 PIANO & GITARR-konsert Stenhammarsalen
https://tickets.gso.se/sv/specialoffer/ahi5tvtk44c4s
2024.05.11 Stråk m.fl. instrument, Svens kammarorkester, nybörjare från Göteborgs Suzukiförening
https://tickets.gso.se/sv/specialoffer/f5yxohfyvzkro

Boende
På Elite Park Avenue som ligger ett stenkast från Konserthuset får ni 20% på ordinarie priser om ni bokar via denna länk: Klicka här för att boka!
Erbjudandet gäller till 30e mars, därefter ordinarie priser. OBS att det är rörliga priser, boka tidigt för bästa pris. Om man blir medlem hos dem kan man få ännu bättre priser.
Elite Park är det hotell som ligger allra närmast konserthuset, men det finns även andra närliggande hotell, t ex Scandic Rubinen och Hotell Lorensberg. 
Det går även bra att önska om att få bo hos någon av våra medlemmar. Ange det som önskemål i anmälan, så försöker vi lösa det!

Sven Sjögrens Kammarorkester
Om du är tidigare elev eller lärare och önskar delta i Svens orkester, ange Svens Kammarorkester under Suzukiförening i anmälan. Repertoarlista publiceras i januari månad på www.suzukigbg.se under Nationell Suzukigala. OBS att tidigare medlemmar i kammarorkestern inte behöver vara medlemmar i SSZ för att delta i konserten. 

Vi kommer återupprätta Svens Kammarorkester, som varit en mycket uppskattad del av vår verksamhet i Göteborg, i samband med galan och den kommer att spela efter paus i Stora Salen och bland annat ackompanjera eleverna på några av de välkända Suzukistyckena. Vi söker nu efter tidigare medlemmar i orkestern, så sprid gärna ifall ni känner någon. 

Klädsel
Svart nertill och vitt upptill samt konsertskor (ej gymnastikskor).

Blommor
Vi har en vacker tradition i Göteborg där vi ställer fram blommor vid scenkanten som barnen sedan får efter konserten. Ge era blommor till funktionärer ur Göteborgs Suzukiförening före konserten så ställer de fram blommorna.

Till sist…
Vi hoppas att många föreningar runtom i landet vill medverka på dessa konserter och fira att Suzukimetoden funnits i Sverige i över 50 år! Vi har så många eldsjälar runtom i landet som varit med och byggt upp Suzuki-Sverige till vad det är idag och det hoppas vi att ni vill fira med oss.

Med de här konserterna vill vi också lyfta Suzukimetoden™ för allmänheten och visa vår fantastiska pedagogik - att alla barn kan utveckla sin talang och lära sig spela ett instrument.



Detta formulär är inte aktivt just nu. Testa igen senare eller kontakta din förening för mer information.



Laddar...