Pixbo IBK [Star Camp]


Star Camp International 2024, vecka 27 (30/6 till 5/7)

Varmt välkommen till 2024 års StarCamp International! 
 
StarCamp är ett internationellt innebandyläger för alla födda mellan 2007–2013. Målsättningen med lägret är att ge alla deltagare en oförglömlig vecka tillsammans med nya vänner!!

Antalet platser varje vecka är maximerat till 200. 

I anmälningsavgiften ingår t-shirt, helpension, försäkring samt en mängd olika aktiviteter på området. Alla priser inkluderar en administrationsavgift på 500kr. Administrationsavgiften är inte återbetalningsbar. Om ni skulle få ändrade planer eller förhinder återbetalar vi hela anmälningsavgiften (exkl. admin.avgift) till och med 30 april 2024 och halva anmälningsavgiften till och med 31 maj 2024. Vid avbokningar efter 31 maj 2024 återbetalas avgiften endast om ni har sjukintyg.
  
Genom att anmäla ert barn till StarCamp godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR. Ni godkänner även att StarCamp publicerar bilder och videoklipp från veckorna på sociala medier och på klubbens webbsida. Om ni inte vill att ert barn skall synas i dessa sammanhang eller har andra frågor, vänligen skicka ett mail till info@starcamp.se. Du kan också läsa mer om StarCamp på vår hemsida: www.starcamp.se !
 
Hoppas vi ses på StarCamp 2024! 

Mvh
Johan Good, lägeransvarig 
StarCamp, Pixbo Innebandy 

Födelsedatum/Date of birth (Year-month-day)
Önskar du dagläger så klicka inte i denna ruta!!
Ex Allergier/mediciner/särkilda behov (special needs).


Levererat av MyClub



Laddar...