VM-biljetter 7 december i Scandinavium

Världsmästerskap i Sverige
För första gången i historien är Sverige arrangör av ett Dam VM! Gruppspel och huvudrunda spelas i Göteborg, Scandinavium. De tre bästa lagen går vidare från gruppspelet, (Sverige spelar i grupp A) till huvudrundan. I huvudrundan, dit vi räknar med att Sverige kommer möter man Montenegro, Kamerun, Paraguay eller Ungern (grupp B) beroende på placering. Speltiderna är preliminära i nuläget för de 3 matcherna, 15:30 - 18:00 och 20:30, allt beror på placeringarna i gruppspelet.
Sveriges bästa placering är från VM i Tyskland 2017 då man slutade 4:a, vid VM 2021 i Spanien kom man 5:a – nu hoppas vi på medaljer och du har chans att stötta tjejerna på plats i Scandinavium.
Vi har 44 stycken biljetter till matcherna den 7 december, kl. 15:30 A3 - B2 kl. 18:00 B1 - A2 och kl. 20:30 A1 - B3, när placeringarna är klara uppdaterar vi informationen.
Veddige Buss hämtar oss vid Idrottshallen och tar oss till Göteborg, givetvis även tillbaka efter matcherna. Vi återkommer med avresetider och ev annan information.
Mer att läsa om VM finns här; IHF | IHF Competitions
 
Följande gäller:
Pris 450 kr/person (detta ingår T/R med Veddige Buss samt matchbiljett som gäller för 3 matcher.) Max antal är 10 biljetter/tillfälle.
Först till kvarn principen för de 44 biljetterna, efter det noterar vi biljettköp på en reservlista, maila önskemål om antal biljetter med namn och e-postadress till kansli@hkvarberg.se
Det är bindande bokning.
10 dagars förfallodatum på fakturan.

This form is not active at the moment. Please contact your club administrator for more information.Laddar...