MedlemmarHej!


Vad kul att du vill bli medlem i Färjestadens GoIF! Vi är en ideell förening som har som uppgift att bedriva fotbollsverksamhet för barn, unga och vuxna. Alla medlemmar utgör tillsammans föreningen och tillsammans arbetar vi efter föreningens stadgar, vision och mål. 
 
Vårt mål är att så många barn och ungdomar som möjligt skall vilja spela fotboll så långt upp i åldrarna som möjligt. Vi vill fokusera på laganda och kamratskap. Vi vill visa att en långsiktig och metodisk fotbollsutbildning leder längre än utslagning och konkurrenstänkande.
 
Läs mer om vårt medlemskap och de avgifter som finns och som omfattar ett medlemskap och för aktiva spelare också en träningsavgift. 


Hantering av medlemsregister och dina personuppgifter

Informationen vi samlar in används bara i föreningens register och kommer inte att användas i något annat syfte. Medlemsregistret utgör en bas för vår internkommunikation. Ledare, Tränare och Föräldrar får en bra plattform för att rätt information kommer till rätt ställe.

Personnummer behöver vi för att våra bidrag från Fotbollsförbundet och Kommunen ska kunna godkännas. Det är en viktig inkomstkälla för vår verksamhet.
Här kan du läsa mer om GDPR.


Varmt välkommen!Ledare betyder även Tränare mm som inte är Spelare
Använd formatet YYYYMMDDXXXX
If you don't have a swedish personal identity number write your date of birth (YYYYMMDD) and select your nationality further down in the form.


Levererat av MyClubLaddar...