Göteborgs Klätterklubb


Klubbresa - Lofoten 2023

En resa till en av Norges finaste klätterområde, ett Mekka för multipitchklättring i Lofoten. 19 Juni till 26 juni 2023 kl. 06.00 på morgonen.

Lofoten erbjuder både lite topprepsklättring, Bouldering och mycket av fantastisk multipitch klättring i olika svårighetsgrader.

Vi kommer att åka från Göteborg tidigt på morgonen med hyrda minibussar. Restid 24 timmar. Reslängden och antal stopp är beroende på antal chaufförer i varje buss. Målsättningen är 3 st chaufförer per buss som kan köra bussen. 

Vi kommer att tälta i ett naturområde i närheten av Paradiset (gul markering). Tillkommer eventuellt tält avgift ca 1800 kr per tält om vi inte kan tälta vid naturområdet utan måste nyttja en campingplats.

Under vistelsen på Lofoten har vi tillgång till det antal bussar vi åker med och kan fördela det inom gruppen varje kväll.  Alla deltagare klättrar på eget ansvar och förväntas ha adekvat kunskap och utrustning. Klubben har utrustning för utlåning se våran hemsidan för mer info.

Vi räknar med att åka upp i 4 st minnibussar till en fast kostnad av 1900 kr per person. (+ ev. tältkostnad)

Anmälan är bindande då vi fastställer antal bussar den 27 Maj vilket är senaste anmälnings dag.

Vill en hel buss vara kvar någon dag till så får alla i bussen dela på merkostnaden men det förutsätter att alla i bussen vill vara kvar.

Följande gäller:

Om du skall-
Bouldra: Inga förkunskaper. Här får man själv se till att man har någon att bouldra med...

Topprepsklättra: Förkunskap - Grundkurs i klippklättring. Här får man själv se till att man är två som vill topprepsklättra.

Multipitch Klättra: Förkunskap - Räddningskurs 1.För att följa med så behöver man inte ha med sig någon replagskompis utan alla som åker med får ta ansvar för att alla kan klättra i ett replag.


Summa summarum:

Kostnad 1900 kr per person. Ev. tältplatskostnad kan tillkomma.

Anmäl er senast 27 maj 2023. Anmälan är bindande.


Anmälningstiden har passerat


Laddar...