Föreningen Sveriges Körledare


Anmälan Körledarkonvent 13-15 oktober 2023


KÖRLEDARKONVENT 2023

Årets Körledarkonvent genomförs den 13–15 oktober i Uppsala. Vi kommer att vara huvudsakligen i Uppsala missionskyrka, S:t Olofsgatan 40. Lördagens festbankett med dans på Hyllan i Saluhallen nära Uppsala domkyrka. Körledarkonventet inleds klockan 13.00 med invigning i Missionskyrkan och avslutas cirka 12.00 på söndagen. 

Kostnaden för konventet är 4 000 kr. 

Medlemmar som anmäler sig före den 1 juli betalar 3 000 kr, vid anmälan mellan 1 juli och 31 augusti 3 500 kr. Därefter är det ordinarie avgift. 

Studerande medlemmar betalar 1 700 kr vid anmälan senast den 31 augusti.

Sista anmälningsdag är 1 oktober.

Vi har reserverat ett antal hotellrum på Scandic Uplandia som ligger ett stenkast från Missionskyrkan. Hotellrummen kostar 950 kr för enkelrum per natt och 1 250 kr för dubbelrum per natt och bokas i särskilt formulär, länk till formuläret finns i ditt bekräftelsemail. Hotell till dessa priser kan bokas i samband med anmälan eller senast 1 september

Din anmälan är bindande men omfattas av distansköpslagen vilket ger dig 14 dagars ångerrätt. Kontakta kassor@korledare.se om du vill utnyttja din ångerrätt. 

I samband med anmälan får du faktura för konventet, du kan ange annan fakturamottagare men fakturan skickas till din e-postadress. Behöver fakturan justeras eller skickas till annan kontakta oss på kassor@korledare.se 

Vi arrangerar vårt konvent i samarbete med Kulturens Bildningsverksamhet, som bedrivs med stöd av statsbidrag. Vi behöver därför ditt personnummer för att registrera dig som deltagare och kunna redovisa verksamheten. 

Anmälan till Körledarkonventet är nu stängd. Om du har frågor kontakta oss på medlem@korledare.se.Laddar...