Föreningen Sveriges Körledare


Anmälan Körledarkonvent 13-15 oktober 2023


KÖRLEDARKONVENT 2023

Årets Körledarkonvent genomförs den 13–15 oktober i Uppsala. Vi kommer att vara huvudsakligen i Uppsala missionskyrka, S:t Olofsgatan 40. Lördagens festbankett med dans på Hyllan i Saluhallen nära Uppsala domkyrka. Körledarkonventet inleds klockan 13.00 med invigning i Missionskyrkan och avslutas cirka 12.00 på söndagen. 

Kostnaden för konventet är 4 000 kr. 

Medlemmar som anmäler sig före den 1 juli betalar 3 000 kr, vid anmälan mellan 1 juli och 31 augusti 3 500 kr. Därefter är det ordinarie avgift. 

Studerande medlemmar betalar 1 700 kr vid anmälan senast den 31 augusti.

Sista anmälningsdag är 1 oktober.

Vi har reserverat ett antal hotellrum på Scandic Uplandia som ligger ett stenkast från Missionskyrkan. Hotellrummen kostar 950 kr för enkelrum per natt och 1 250 kr för dubbelrum per natt och bokas i särskilt formulär, länk till formuläret finns i ditt bekräftelsemail. Hotell till dessa priser kan bokas i samband med anmälan eller senast 1 september

Din anmälan är bindande men omfattas av distansköpslagen vilket ger dig 14 dagars ångerrätt. Kontakta kassor@korledare.se om du vill utnyttja din ångerrätt. 

I samband med anmälan får du faktura för konventet, du kan ange annan fakturamottagare men fakturan skickas till din e-postadress. Behöver fakturan justeras eller skickas till annan kontakta oss på kassor@korledare.se 

Vi arrangerar vårt konvent i samarbete med Kulturens Bildningsverksamhet, som bedrivs med stöd av statsbidrag. Vi behöver därför ditt personnummer för att registrera dig som deltagare och kunna redovisa verksamheten. 


Use format YYYYMMDDXXXX

Fakturamottagare

Fyll bara i om annan fakturamottagare skall anges! Ange namn eller organisation på fakturamottagare. OBS fakturan för konventet kan skickas till deltagaren och inte här angiven fakturamottagare. Kontakta kassor@korledare.se om fakturan inte blir rätt.
Fyll bara i om annan fakturamottagare skall anges! Ange adressen till fakturamottagaren. Ange även ev. referens.
Fyll bara i om fakturamottagare anges!
Ange referens om fakturamottagaren kräver det
Fyll bara i om fakturamottagare anges!

Kostalternativ

GDPR

Jag ger mitt medgivande till att bilder och audio-/videoinspelningar där jag kan förekomma och som görs i samband med konventet får publiceras i FSKs tidning Köreldaren samt på FSKs sociala medier.


Delivered by MyClubLaddar...