Göteborgs Suzukiförening


Nyanmälan instrumentundervisning läsåret ht 2023 - vt 2024

Detta formulär gäller nyanmälan för instrumentalundervisning läsåret 2023-2024. 

Vad roligt att ni är intresserade av våra instrumentalkurser. All nybörjarundervisning på instrument startar med en åtta veckor lång obligatorisk föräldrautbildning (gäller ej rytmikundervisningen), med start måndag 4e september kl 19.00. Inga förkunskaper krävs! 

Vänligen läs denna information innan ni anmäler er. Här finns svar på de flesta frågor vi får om föräldrakursen: Föräldrakurs 2023 FAQ
Viktiga datum och tider hittar ni här: Föräldrakursens veckoschema 2023. 

OBS! Anmälan är bindande för ett helt läsår, det vill säga både höst- och vårtermin (gäller ej rytmikundervisning). Det går inte att anmäla sig till rytmik i detta formulär. Rytmikundervisningen anmäls terminsvis i ett separat formulär.

Medlemsavgiften är 700kr per familj/läsår och betalas på höstterminens faktura. I avgiften ingår även medlemskap i SSZ (Svenska Suzukiförbundet) och i RUM (Riksförbundet Unga Musikanter). 

Kursavgiften för instrumentalundervisningen är uppdelad i två betalningar á 4900 kr per barn/termin. Fakturorna skickas ut två gånger per läsår, en i augusti och en i december av föreningens kassör. 

Läs medlemsreglerna i länken nedan innan ni anmäler er.
Medlemsregler för Göteborgs Suzukiförening läsåret 2023-2024. Länk: Medlemsregler 2023-2024

Vänligen notera; Vi är en ideell förening med anställd lärare. Föreningen styrs av en styrelse bestående av föräldrar och lärare. Under er tid i föreningen förväntas ni att på ett eller annat sätt bidra med ert ideella engagemang. Därför ber vi er att fylla i formuläret vad ni kan och vill hjälpa till med. Just nu finns ett särskilt behov av personer kunniga inom grafisk design, stiftelse/fonder och hur man skapar digitala kalendrar. Vi skapar föreningen tillsammans!

Sista datum för nyanmälan är 31 maj.

Välkomna att anmäla er! ?

Bästa hälsningar,

Alla lärare och styrelsen

Tack för visat intresse för Göteborgs Suzukiförening. Sista anmälningsdatum har passerat. Välkommen att anmäla er till nästa läsår. Anmälan öppnar i april 2024.


Laddar...