IFK HELSINGBORG, friidrott


Sommarfriidrottskolan v26

Välkomna att anmäla er till Sommarfriidrottskolan 2023

Sommarfriidrottskolan anordnas av IFK Helsingborg och är ett utmärkt tillfälle för barn och ungdomar att testa på friidrott. Vi kommer befinna oss på Hedens Idrottsplats där vi testar på friidrottens alla grenar med mycket inslag av lek. Vi är på Hedens IP, tag med kläder efter väder då vi kommer vara utomhus oavsett väder. 
Tid:                    Vecka 26 (26 juni - 30 juli)  måndag till fredag, 09.00 - 15.00 

Plats:                 Hedens idrottsplats, Planteringsvägen 141B, Helsingborg

Ålder:                 Födda 2011 till 2017

Kostnad:            895 kr för första gruppen du anmäler dig till. därefter 695 kr per grupp kr. Denna avgift inkluderar 200 kr medlemsavgift för 2023/24 i IFK Helsingborg,
                          
Anmälan:           Sista anmälningsdatum är söndagen 21 juni eller när gruppen är fulltecknad, därefter tas anmälan endast emot om någon deltagare blir sjuk. 
                          Vänligen notera att gruppen enbart genomför sin planerade vecka ifall det blir 20 anmälningar eller fler. Skulle det bli färre anmälningar kontaktar vi er.                                                    


Avbokning:        Deltagaravgiften återbetalas endast mot uppvisande av läkarintyg.

Kontaktperson:  Casper Johansson på 0708-49 25 49 eller friidrottsskolan@ifkhelsingborg.se

Arrangör:           IFK Helsingborg

 

När ni har registrerat ert barn blir ANMÄLAN BINDANDE och betalning av avgiften ska ske.


Genom att anmäla ert barn godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt medlemsregister. Vi följer lagen GDPR, ni kan läsa mer om det i vår integritetspolicy som ligger på hemsidan under Klubbinfo-Policys.


Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som till exempel namn, bild och statistik publiceras på vår officiella hemsida och/eller Facebooksida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till kansli@ifk.helsingborg.se .

Anmälan online är nu stängd. Skicka ett mail till kansli@ifkhelsingborg.se för att se om det finns en plats ledig.Laddar...