Välkommen med din anmälan till Jazzfesten i Gävle 12-14 maj 2023

Alla som vill delta på Jazzfesten behöver fylla i detta formulär för att vi som arrangerar helgen ska ha den information vi behöver. Läs noga igenom hela anmälningsformuläret så att du inte missar något viktigt. 

När anmälan är registrerad kommer en faktura att skickas till angiven fakturaadress. När fakturan är betald skickas ett medlemskort för Jazzfesten till din angivna e-postadress. Medlemskortet visas upp vid registreringen i Gävle. Du kan antingen spara kortet på din telefon eller skriva ut det och ta med i pappersform.

Priser
  • Fredag - söndag, grundpris 1295 kr (Väljer du logi i din anmälan tillkommer en kostnad på 2400 kr för två nätter i enkelrum eller 1400 kr för två nätter i dubbelrum.) 
  • Fredag - lördag, grundpris 1195 kr (Väljer du logi i din anmälan tillkommer en kostnad på 1200 kr för en natt i enkelrum eller 700 kr för en natt i dubbelrum.)
  • Lördag - söndag, grundpris 1095 kr (Väljer du logi i din anmälan tillkommer en kostnad på 1200 kr för en natt i enkelrum eller 700 kr för en natt i dubbelrum.)
  • Dagbiljett lördag, 995 kr (Ingen logi.) 
  • T-shirt 249 kr (Valfritt.)
 
Avbokningsregler
Behöver du avboka gäller följande:
  • Avboka kostnadsfritt till och med den 2 april. 
  • Vid avbokning mellan den 3 – 30 april debiteras hotellkostnaden + 300 kronor. 
  • Vid avbokning den 1 maj eller senare debiteras hotellkostnaden + 600 kronor. 
 
Vid sjukdom bekräftad genom uppvisande av läkarintyg debiteras ingen avbokningskostnad. 
För avbokning mejla namn och fakturanummer till info@svenskjazz.se. Märk ditt mejl med ”Avbokning Jazzfesten”. Personuppgifter

Ange ditt personnummer med 12 siffror (ÅÅÅÅMMDDXXXX)
Var noga när du anger din e-postadress så att den blir rätt.

Anmälningsinfo


Logi

Kryssa i om du vill att vi bokar ditt boende. Deltar du fredag-söndag bokar vi 2 hotellnätter, deltar du fredag-lördag eller lördag-söndag bokar vi 1 hotellnatt. Vi bokar enkelrum om du inte gör ytterligare val nedan. Lämnar du rutan tom ansvarar du själv för bokning och betalning av boende.
Den person du delar rum med måste göra en egen anmälan och ange dig som rumskamrat. Du kan inte dela dubbelrum med någon som inte är anmäld som deltagare till Jazzfesten.

Specialkost

Enligt beslut vid Svensk Jazz årsmöte 2019 serveras vegetarisk kost som standard till samtliga deltagare. Vegetariskt räknas därför inte som specialkost. Komplettera vid behov dina uppgifter i textrutan för födoämnesallergi.

Födoämnesallergi

Vill du äta kött istället för vegetariskt under lördagens middag?

På Jazzfesten serveras vegetarisk mat men vid lördagens middag finns möjlighet att välja kött till varmrätt. Om du vill äta kött vid lördagens middag måste du välja det genom att kryssa i rutan ovan. Har du inte gjort något val vid anmälan kan vi inte tillgodose annat önskemål på plats i Gävle.

Beställ en t-shirt med den alldeles nya Jazzfesten-loggan

Önskar du köpa en t-shirt med den nya Jazzfesten-loggan så ange ditt val av modell och storlek. Tröjan finns i en klassisk herrmodell eller en lite figursydd dammodell. Den är tillverkade i mjuk 100% organisk bomull av premiumkvalitet. Kvaliteten är riktigt bra och GOTS och OEKO-TEX miljöcertifiering innebär ett ekologiskt val av t-shirt. Du kan se en exempelbild på t-shirt (dam- och herrmodell) på https://svenskjazz.se/jazzfesten/

Faktureringsuppgifter

Ange den e-postadress dit fakturan ska skickas.

Vi behöver ditt godkännande

Vi arrangerar seminarierna på Jazzfesten i samarbete med studieförbundet Kulturens Bildningsverksamhet, som finansieras via statsbidrag. Uppgifter om dig som deltagare registreras i enlighet med GDPR, lagen om hantering av personuppgifter. Läs mer om hur Kulturens hanterar personuppgifter på hemsidan: www.kulturens.se/integritetspolicy. Genom registreringen omfattas du även av Kulturens försäkring.
Godkänner du att vi publicerar bilder på dig från Jazzfesten 2023? Det kan bli aktuellt med publicering av bilder på www.svenskjazz.se, i våra sociala medier och i vår årsredovisning.
En deltagarlista kommer att finnas tillgänglig för alla deltagare.


Delivered by MyClubLaddar...