Sundbybergs IK [Friidrott]


Anmälan till Sundbybergs IK Friidrottsskola 2023!

Här kan du anmäla dig till Sundbybergs IKs Friidrottsskola 2023!

Nu har anmälan öppnat tiil Friidrottsskolan 2023. Den är öppen för barn födda mellan 2011-2017 och man kan välja mellan följande veckor:

  • Vecka 24: (tre dagar) onsdag 14 juni till fredag 16 juni.    
  • Vecka 25: (fyra dagar) måndag 19 juni till torsdag 22 juni.    
  • Vecka 26: (fem dagar) måndag 26 juni till fredag 30 juni. FULLT!  Maila till sikfri4@yahoo.se om du vill ställa ditt barn i kö till Vecka 26.
  • Vecka 27: (fem dagar) måndag 3 juli till fredag 7 juli.
  • Vecka 32: (fem dagar) måndag 7 augusti till fredag 11 augusti. 
Barnen kommer delas in i åldersbaserade grupper, som så långt det är möjligt kommer att vara åldersbundna för att aktiviteterna ska kunna anpassas och vara utmanande för alla.
Du kan läsa mer om hur det går till under fliken Friidrottsskolan på vår hemsida på följande länk https://site.myclub.se/page/component/menu_pages/23991/items

Har du frågor så mailar du till sikfri4@yahoo.se


Välj den vecka eller veckor som du önskar.
Use format YYYYMMDDXXXX
Hemadress
Välj vilken storlek ditt barn ska ha på tröjan
Är ditt barn allergisk mot något vare sig det gäller mat eller annat, till exempel. gluten, laktos eller getingstick anger du det här.
Om du vill vara säker på att ditt barn hamnar i samma grupp som en kompis anger du det här. OBS! Grupperna delas in efter ålder och fördelningen brukar vara max ett års ålderskillnad Om ditt barn har en funktionsnedsättning eller sjukdom vi bör känna till anger du det här Eller vill ditt barn delta tre eller fler veckor så skiver du in vilka veckor ni önskar delta.


Delivered by MyClubLaddar...