Föreningen för Enskedespelet


Anmälan till Enskedespelets teatergrupper VT 2023

Här kan du anmäla dig till vårterminens teatergrupper i Enskedespelet.

Grupperna håller till i Triangelkyrkans källarlokal i G:a Enskede (T-Sandsborg).

Grupperna kommer under vårterminen framförallt att jobba med den föreställning vi tillsammans sätter upp i maj/juni 2023 vilket kan vara bra att ha med sig när en anmäler sig. Terminen kommer att inledas med att vi improviserar och gör olika teaterövningar och allteftersom fokuserar vi mer och mer på att jobba med scener till föreställningen. Läs mer om föreställningsarbetet HÄR.

Grupperna kommer initialt att ligga på följande tider men kan under terminens gång att ändras lite från vecka till vecka då vi mer och mer kommer att repetera inför den föreställning vi ska göra, mer info om detta kommer inom kort till alla som anmäler sig.

Vårens grupper:
Teater 2 Måndagar 18:00-19:30 åk 3-4
Repgrupp 1 Måndagar kl 19.30-21.00 åk 7-vuxna (för dom som vill ha större uppgifter i föreställningen) Start vecka 12. 
Teater 3 Tisdagar 17:30-19:00 åk 7-9
Teater 4 Tisdagar 19:00-20:30 åk gymnasiet-vuxna
Teater 5 Torsdagar 17:00-18:00 åk 1-2 (start vecka 10)
Teater 6 Torsdagar 18.00-19.30 åk 5-6
Repgrupp 2 Torsdagar 19.30-21.00 Repgruppen åk 7-vuxna (för dom som vill ha större uppgifter i föreställningen) Start vecka 11.

Repgrupperna är framförallt avsedda för dig som även går i våra grupper på tisdagarna. Övriga som är intresserade kan delta i mån av plats. Anmälningar till dessa grupper görs separat via mej till johanna@enskedespelet.se

Terminsavgiften är 950 kr för dig i åk 1-2 och ca 1250 kr för övriga. Denna ökning av avgiften beror på att vi fått kraftigt höjda kostnader för bland annat hyra samt att denna termin består av så många träffar. Alla deltagare behöver också vara medlemmar i föreningen (100 kr för barn och 200 kr för vuxna/år) och alla som inte är medlemmar sedan tidigare kommer att faktureras för detta samtidigt som terminsavgiften. Vi skickar ut fakturan via MyClub. Om du har svårt att fixa den nya avgiften ekonomiskt så kan du höra av dig så fixar vi en "specialare". Alla ska kunna vara med i vår verksamhet tycker vi!

Anmälan är bindande och det är mycket viktigt att du meddelar eventuella förhinder i så god tid som möjligt annars kommer du att faktureras kursavgiften oavsett om du dykt upp eller inte. Kontakta johanna@enskedespelet.se för eventuella frågor.

Läs mer om Enskedespelets teatergrupper och våren 2023 HÄR!

Du som är över 18 behöver inte fylla i kontaktperson, skriv X i rutorna och din egen epostadress.
Anmälan är nu stängd, hör av dig till johanna@enskedespelet.se om du vill veta mer eller kolla om det finns lediga platser i någon grupp.


Laddar...