IFK Lidingö FK


2016 Kvarterslag

Till våren startar vi återigen upp en ny härlig kull med kvarterslag. Denna gång gäller det alla barn som är födda 2016. Vi hoppas givetvis att ni vill vara med.
Att spela i IFK Lidingö FKs kvarterslag innebär att barnen tränar med sitt lag som baseras på var man går i skolan och bor. Laget tränar 1-2 gånger i veckan och spelar matcher i föreningens internliga Gadeliusfemman där Lidingölagen möter varandra. Vi vill skapa gemenskap, lagkänsla och se till att barnen har roligt när de blir vän med både boll och sina lagkamrater. Välkommen med din anmälan via formuläret nedan.
 
Alla kvarterslag drivs av föräldrar som leder, tränar och administrerar laget, därför behövs det ett stort föräldraengagemang i barnens verksamhet.
Vill du vara med som ledare anmäler du dig i formuläret via följande länk: https://member.myclub.se/public/forms/11233/T5iTCgrQJ5/

Med det skrivet hälsar vi er varmt välkomna till en av Sveriges största fotbollsklubbar. Senast i slutet av mars brukar vi ha lagindelning på plats och kallar därefter till ett uppstartsmöte med ert nya lag. 

Har ni frågor är det bara att kontakta oss på Fotbollskontoret.
 

Med bästa hälsningar

IFK Lidingö Fotbollklubb

Fotbollskontoret växel 08-765 08 01

Kyrkvägen 56, 181 42 Lidingö, www.ifklidingofk.se
Use format YYYYMMDDXXXX


Delivered by MyClubLaddar...