Lerum Friidrott


Intresseanmälan 15-gruppen

Här anmäler du intresse för att börja friidrotta i den kommande 15-gruppen. Du kommer att få en bekräftelse att du anmält dig via din angivna e-post.

Det är även här du anmäler ditt intresse till att vara ledare i den kommande 15-gruppen, men du måste göra en separat anmälan för dig själv som ledare. 

Genom att göra denna intresseanmälan ställer ni nu ert barn på kö till vår kommande 2015-grupp i Lerum Friidrott. Notera att träningen för denna grupp inte förväntas starta förs än Hösten, September/ Oktober 2023. Under förutsättning att tillräckligt många barn och föräldrar (som tränare) är intresserade av att delta i vår verksamhet.

Fram till dess rekommenderar vi fortfarande att ni delta på vår friidrottsskola, mer information finner ni här

Har du frågor om din ansökan mailar du till kansli@lerumfriidrott.se

Välkomna!

Den aktives personuppgifter

Använd formatet YYYYMMDDXXXX
Välj Aktiv om intresseanmälan gäller barnet som är intresserat av att börja friidrotta eller Ledare om anmälan gäller en vuxen/ungdom som är intresserad av att bli tränare i gruppen.

Uppgifter till kontaktpersoner

OBS! Till denna e-post går fakturor för medlems- och träningsavgifter etc. Så se till att den adress du anger här inte har för hårda spamfilter.
Underlättar för föreningen när det gäller att hitta specifik kompetens vid arrangemang etc.
Underlättar för föreningen när det gäller att hitta specifik kompetens vid arrangemang etc.

Övrig info

Med anledning av att man enligt GDPR-lagen inte får publicera bilder där personer kan identifieras utan samtycke.
Härmed intygar jag att jag är införstådd med vad det innebär att vara aktiv medlem i Lerum Friidrott. Du ser dokumentet här: http://idrottonline.se/IKLerumFriidrott-Friidrott/Klubben/avgifterinsatserochformaner


Levererat av MyClub



Laddar...