Sjöofficerssällskapen [SOSS]


Är Sverige redo för NATO? Föredrag, diskussion och middag 24 november

Torsdagen den 24 november genomför SOSS och Sällskapet Kustjägarveteraner föredrag och diskussion under temat: ”Är Sverige redo för NATO?”.

Föredragshållare är Försvarsrådgivaren vid Sveriges Natodelegation i Bryssel, Tommy Åkesson och Norges förre Forsvarssjef (ret) Sverre Diesen.

Speciellt inbjudna och deltagande gäster är i dagsläget: Viceamiral Jonas Haggren, Marinchefen - konteramiral Ewa Skoog Haslum, tidigare ÖB Håkan Syrén, tidigare försvarsminister Björn von Sydow, brigadgeneral Patric Gardesten, brigadgeneral Rikard Askstedt, m.fl.

Seminariet syftar till att ge information "inifrån" och belysa det faktum, att det är konungariket Sverige som ansökt om medlemskap. Det får konsekvenser för Försvarsmakten och i stor omfattning även för Marinen.

Samtidigt bjuder seminariet en möjlighet för  medlemmar att träffa högre chefer och för nätverkande mellan föreningarna SOSS och KJV.

Efter föredrag och diskussion blir det traditionsenlig torsdagsärta - middag med fortsatt intensiv diskussion.

Datum: Torsdag 24 november
Starttid: Samling från klockan 17.00, föredrag: 17.30 - 19.00. Middag 19.00.
Plats: Clarion Hotell (sal C10) Ringvägen 98 i Stockholm.

Kostnad för deltagande medlemmar tillhörande SOSS är 300 kronor inklusive middag med måltidsdryck och kaffe men exklusive "starka dryckesvaror", om sådana önskas. Dessa betalas istället på plats vid sittande bord alternativt i baren.

Endast deltagande på föredraget erbjuds i mån av plats, sådana anmälningar skickas direkt till: kansli@soss.se

Varmt välkommen! 

MässD å SOSS, David Berg-Hadenius
SOSS ordförande, Bengt Andersson med direktion 

Anmälan till Natoafton 24 november är nu stängd. Sena anmälningar skickas till: kansli@soss.se 


Laddar...