Sällskapet Kustjägarveteraner


ÄR SVERIGE REDO FÖR NATO

Torsdagen den 24 november genomför Sällskapet Kustjägarveteraner och
Sjöofficerssällskapet i Stockholm föredrag och diskussion under temat ”Är Sverige redo för NATO”.

Föredragshållare är Försvarsrådgivaren vid Sveriges Natodelegation i Bryssel, Tommy Åkesson och Norges förre Forsvarssjef (ret) Sverre Diesen.
Efter föredrag och diskussion blir det traditionsenlig torsdagsmiddag med fortsatt intensiv diskussion.

Tid: Samling klockan 17.00 med föredrag 17.30 - 19.00. Middag 19.00.
Plats: Clarion Hotell (sal C10) Ringvägen 98 i Stockholm.

Kostnad för deltagande är för medlemmar i KJV 270 kronor inklusive middag exklusive "starka varor" om sådana önskas.

Seminariet syftar till att ge information "inifrån" och belysa det faktum, att det är konungariket Sverige som ansökt om medlemskap. Det får konsekvenser för Försvarsmakten och i stor omfattning för marinen med amfibieförbanden och kustjägarna.

Samtidigt bjuder seminariet en möjlighet för våra medlemmar och nu tjänstgörande officerare och soldater vid amfibieregementena med kustjägarkompanierna att träffa högre chefer och att nätverka med föreningarna.

Medlemmar i KJV, Sjöofficerssällskapet och personal vid Stockholms amfibieregemente med 2:a amfibiebataljonen och kustjägarkompaniet har företräde till seminariet. Under seminariet gäller "chatham rules"*).

*) Chatham House är ursprunget till anonymitetsregeln kallad Chatham House Rule, där det föreskrivs att gästerna som deltar i ett seminarium kan diskutera resultaten från seminariet i omvärlden, men inte kan diskutera vem som deltog eller citera vad en specifik individ sagt. Chatham House-regeln utvecklades för att underlätta uppriktig och ärlig diskussion om kontroversiella eller impopulära frågor för talare som kanske inte annars haft rätt forum för att tala fritt.

ANMÄLAN
** Sista dag för anmälan och betalning 10 november**

Välkomna!
Styrelsen
Sällskapet Kustjägarveteraner


Detta formulär är inte aktivt just nu. Testa igen senare eller kontakta din förening för mer information.



Laddar...