Anmälan för StarCamp 2023

ny header.png 332.35 KB


Varmt välkommen till 2023 års StarCamp! 
 

Du välkomnas till nybyggda Wallenstam Arena där du en hel vecka lever och andas innebandy tillsammans med de andra deltagarna. Men visst har vi också tid för våra sommarfavoriter såsom Liseberg, den klassiska 5-kampen, magisk grillkväll och Fröken Uddes badplats. 

Som vi längtar!

 
Antalet platser varje vecka är maximerat till 200, varav 50 platser är för daglägerdeltagare. I anmälningsavgiften, som utan övernattning är 2 995 SEK och med övernattning är 3 495 SEK, ingår exempelvis t-shirt, helpension, försäkring samt en mängd olika aktiviteter på området. Båda dessa priser inkluderar en anmälningsavgift på 500kr som betalas direkt. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar och räknas sedan bort när resterande belopp betalas i maj. Genom att anmäla er nedan och betala in anmälningsavgiften på 500 kr till Star Camp så har ni säkrat er plats på lägret.
 
För er som vunnit presentkort på StarCamp eller har en kod för erbjudande så kommer det att användas vid den andra betalningen (alltså inte för anmälningsavgiften) genom att använda koden ni fått i formuläret nedan. 
 
Genom att anmäla ert barn till StarCamp godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR. Ni godkänner även att StarCamp publicerar bilder och videoklipp från veckorna på sociala medier och på klubbens webbsida. Om ni inte vill att ert barn skall synas i dessa sammanhang eller har andra frågor, vänligen skicka ett mail till info@starcamp.se. Du kan också läsa mer om StarCamp på vår hemsida: www.starcamp.se !
 
Hoppas vi ses på Star Camp 2023! 

Mvh StarCamp och Pixbo Wallenstam

Välj den veckan du vill vara med.
För försäkring mm
Namn på personen du önskar spela med
Vilken klubb spelar du för idag
Ev övrig viktig information om spelaren


Levererat av MyClub



Laddar...