Förjakt 2022-10-15


Anmälan till förjakten 2022-10-15

Vi har differentierade avgifter mellan medlemmar i Stockholms Fältrittklubb och icke medlemmar. För medlemmar kostar en "jaktsäsong" inklusive Hubertusjakten 1100 kr medan icke medlemmar betalar 1600 kr. 

Varje förjakt kostar för medlemmar 275 kr och för icke medlemmar 400 kr, när du nått 1100 kr respektive 1600 kr behöver du inte betala mer.

För att bli medlem går du till https://www.stockholmsfaltrittklubb.se/bli-medlem-i-sfk/ och ansöker om medlemskap. Under augusti t.o.m. december finns ett mycket förmånligt erbjudande för nya medlemmar, utnyttja det!

För att på Hubertusjakten ska få rida om rävsvansen krävs att du ridit minst två förjakter eller för långväga gäster har ett intyg som visar att du är kvalificerad.

Läs nedanstående så du blir införstådd med vad som gäller och hur man gör:
Jaktsäsongen 2022 proposition & bestämmelser
Manual för jaktdeltagare

SFK belönar på olika sätt deltagandet i jakterna:

  1. Vinnaren av Hubertusjakten erhåller ett vandringspris instiftat 1995 av den tidigare mastern, redaktör Bengt Gustafson.
  2. Den som deltagit ”en hel” jaktsäsong, d.v.s. i två förjakter samt Hubertusjakten, erhåller Prins Carl-medaljen till minne av SFK:s stiftare.
  3. SFK:s Jaktplakett delas ut till de som deltagit under flera Jaktsäsonger (brons 5 och 10 år, silver 15 och 20 år samt guld 25 år).

För att hålla reda på allt detta över tid behöver SFK spara information om vilka som deltagit, vi använder personnummer som identifieringsbegrepp.


Genom att anmäla dig till jakter accepterar du att vi spar information om ditt deltagande. SFK:s policy för medlemsinformation hittar du om du följer länken https://www.stockholmsfaltrittklubb.se/wp-content/uploads/2022/04/SFK-Stadgar-uppdaterade-av-arsmotet-2022-02-17.pdf

Du kan välja mellan att betala med BG eller med Swish, välj när du kommer till betalning.



Detta formulär är inte aktivt just nu. Testa igen senare eller kontakta din förening för mer information.



Laddar...