Vi Tillsammans-matchen 2022 IFE-Sirius


När IF Elfsborg tar emot IK Sirius söndagen den 18 september kl. 15.00 siktar vi på att fylla Knallelandsläktaren med aktiva idrottsungdomar, ledare, föräldrar, syskon och andra gulsvarta för framtiden. Erbjudandet går ut till alla föreningar och ungdomar i vår region och är en chans att för en billig summa kunna skapa en rolig aktivitet tillsammans.

Gör er bokning som förening i detta formulär, så kommer ni sedan få en reservation för betalning skickad till er från Elfsborg.
Notera att den e-post man anger nedan kommer vara den som reservationen skickas till. 

ENDAST BILJETT

Alla under 18 år: 50 kr
Vuxen: 75 kr

BILJETT + MATPAKET

Köp biljett + mat där hamburgare (nötkött) + dricka ingår. Maten hämtas ut vid grillen inne på aktivitetsområdet före matchstart och samling .

Under 18 år: 110 kr (Mat + biljett)
Vuxna: 135 kr (Mat + biljett)


PROGRAM

13.30 Läktaren öppnar med aktivitetsområde. Hoppborgar, prickskytte, ansiktsmålning och massor av härliga aktiviteter och försäljning i samarbete med Bullseye, PARTAJ, Intersport med flera. Det kommer även finnas flera andra utställare med intressanta och roliga aktiviteter för våra besökare.

14.45 Alla föreningsanslutna ungdomar får gå ett varv inne på planen på Borås Arena för att visa upp regionens breddverksamhet. Samling 30 minuter innan matchstart.

15.00 Avspark där vi gemensamt hejar fram Elfsborg till seger med en stor ungdomsklack.


 


This form is not active at the moment. Please contact your club administrator for more information.Laddar...