Hel jaktsäsong 2022


Betala för hela jaktsäsongen 2022

Vi har differentierade avgifter mellan medlemmar i Stockholms Fältrittklubb och icke medlemmar. För medlemmar kostar en "jaktsäsong" inklusive Hubertusjakten 1100 kr medan icke medlemmar betalar 1600 kr.

För att bli medlem går du till https://www.stockholmsfaltrittklubb.se/bli-medlem-i-sfk/ och ansöker om medlemskap. Under augusti t.o.m. december finns ett mycket förmånligt erbjudande för nya medlemmar, utnyttja det!

SFK belönar på olika sätt deltagandet i jakterna:

  1. Vinnaren av Hubertusjakten erhåller ett vandringspris instiftat 1995 av den tidigare mastern, redaktör Bengt Gustafson.
  2. Den som deltagit ”en hel” jaktsäsong, d.v.s. i två förjakter samt Hubertusjakten, erhåller Prins Carl-medaljen till minne av SFK:s stiftare.
  3. SFK:s Jaktplakett delas ut till de som deltagit under flera Jaktsäsonger (brons 5 och 10 år, silver 15 och 20 år samt guld 25 år).
För att hålla reda på allt detta över tid behöver SFK spara information om vilka som deltagit, vi använder personnummer som identifierings begrepp.

Genom att anmäla dig till jakter accepterar du att vi spar information om ditt deltagande. SFK:s policy för medlemsinformation hittar du om du följer länken https://www.stockholmsfaltrittklubb.se/wp-content/uploads/2022/04/SFK-Stadgar-uppdaterade-av-arsmotet-2022-02-17.pdf

Du kan välja mellan att betala med BG eller med Swish, välj när du kommer till betalning.

När du betalat för hela jaktsäsongen ber vi dig efter hand anmäla dig till de jakter du deltager i för att vi skall kunna följa upp det hela avseende behörigheter och möjligheten att rida om rävsvansen på Hubertusjakten. Det kostar inget.This form is not active at the moment. Please contact your club administrator for more information.Laddar...