Permakultur i Sverige


Bli medlem - hemsidan

Välkommen att bli medlem i Permakultur Sverige!
Fyll i uppgifterna i formuläret nedan. Du kommer därefter att få en faktura via e-post som kan betalas med Plusgiro eller Swish. Vid betalning med Swish, ladda ner fakturan som PDF och Swisha beloppet till 123 643 21 57. Ange fakturanummer och ditt namn.
För utlandsbetalningar, använd IBAN: SE58 9500 0099 6042 0233 3557 BIC: NDEASESS

Som medlem får du fyra nummer av Permakulturbladet till din brevlåda varje år, möjlighet att delta i spännande aktiviteter, rabatt hos Impecta fröer och mycket mer.

Var noga med att fylla i rätt postadress och e-postadress för att vi ska kunna skicka ut medlemstidningen och föreningsnyheter. 
Telefonnummer är inte obligatoriskt. Fyll gärna i om du har gått en PDC-kurs eller är diplomerad i permakultur.

Att bli medlem i föreningen Permakultur i Sverige kostar 400 kr/år. Medlemsavgiften gäller även för företag och familjer. Den som är pensionär, arbetslös eller har låg inkomst kan välja att betala halv avgift = 200 kr/år och den som har råd får gärna betala 600 kr/år. Du väljer mellan nivåerna Standard (400:-), Låg (200:-) och Hög (600:-) i formuläret nedan.

För att skaffa familjemedlemskap väljer du en av de vanliga medlemsnivåerna och lägger sedan till familjemedlemmarnas uppgifter längst ner i formuläret.
Representerar du ett företag fyller du i företagsnamnet under c/o i adressfältet.

Fyll i företag eller föreningens namn


Delivered by MyClubLaddar...