Sundbybergs IK


Anmälan Bamsegympan Höstterminen 2022


Bamsegympa är en rörelsegympa för barn födda 2017-2019

 När: Höstterminen startar söndag den 14 augusti 2022

Var: Vi håller till i Ängskolans gymnastiksal som ligger på Vackra Vägen i Sundbyberg. Det kommer att finnas anslag på ytterdörrarna om vilken som är sal Bamse (nybörjargrupper) och vilken som är sal Lille-Skutt (fortsättningsgrupper)
Hur: Bamsegympan är för barn födda 2017-2019. Bamsegympan har 10 deltagartillfällen och passen är 45 minuter långa. Barnen får ha på sig vad de vill men vi rekommenderar att kläderna är lätta att röra sig i. Har ditt barn långt hår/lugg? Då uppmanar vi användandet av tofsar och hårspännen.
Vi undviker även strumpor på barnens fötter (för halkrisk) och är då hellre barfota. Annars är gympaskor det bästa!
Vattenflaska är också bra att ha med då vi rör oss väldigt mycket och behöver fylla på med vätska. Märk gärna ditt barns saker


KOSTNAD

Kostnaden är 700:- för hela terminen exklusive medlemsavgiften. Första gången är en pröva på omgång och inbetalningskort för Bamsegympan kommer att skickas ut efter andra gympatillfället. Om ni inte vill fortsätta så kostar det ingenting. 
Vid avhopp efter gång tre betalas inga pengar tillbaka.


Det är trångt i våra gymnastiksalar. Det är därför inte tillåtet för föräldrar att delta i Bamsegympan. Om ditt barn behöver extra stöd, tala med ledarna på plats.

Anmälan till Bamsegympan öppnar måndag den 30 maj 2022Laddar...