Swe3F


Anmälan Domarutbildning, Crossfit Solid, 7 maj kl 13-18.

Domarutbildning, 7:e maj 2022 kl 13.00-18.00, Crossfit Solid, Stockholm.

Efter genomgången utbildning är du en del av SWE3Fs nationella domarteam och kan då döma SM kval, ClubSeries och andra tävlingar där förbundet ingår som medarrangör.
Utbildningen är en endagars utbildning (5 h) och hålls på ett antal platser i Sverige, fler platser kommer övertid att läggas till listan. Utbildningen erbjuds inte i form av onlineutbildning. 

Utbildare - Alla våra utbildare har minimum 5 års domarbakgrund och har dömt VM eller andra internationella tävlingar som t ex sanctionals och liknande. 

Upplägg - Vi går igenom IF3 standards för de flesta övningar och varvar teori med praktik, alla kommer att få döma och ge feedback till varandra. Vi behandlar domarens roll både på och vid sidan av tävlingsarenan, vad är en optimal position för olika moment och hur hanterar man svåra situationer som domare. En introduktion till domarnivåerna inom det internationella förbundet samt vad det innebär att vara domare inom SWE3F.

Förkunskaper - Du bör själv ha utövat functional fitness samt dömt någon tävling tidigare. Du måste vara medlem i en SWE3F ansluten förening, se SWE3Fs hemsida för aktiva föreningar. 

Pris - gratis, vi bjuder på kaffe!

Utrustning
Papper, penna och ombytt för att kunna köra lättare övningar.

Vid anmälan, uppge namn, adress, mail, t-shirt storlek, messenger namn/mobil.
Du kommer att få en bekräftelse på din anmälan och har då även möjlighet att ställa frågor till din utbildare. 

Staffan Ahlandsberg
Tävlingsledningen
SWE3F Club Series

Använd formatet YYYYMMDD


Levererat av MyClub



Laddar...