Anmälan Körledarkonvent 14-16 oktober 2022


KÖRLEDARKONVENT 2022

Årets Körledarkonvent genomförs den 14–16 oktober i Örebro. Vi kommer att vara huvudsakligen i Kulturkvarteret, konserter genomförs i S:t Nicolai kyrka. Lördagens festbankett med dans blir i den största lokalen i Kulturkvarteret. Vi har reserverat ett antal rum på tre olika hotell i Örebro, Livin Hotel, Hotell Hjalmar och First Hotel. Hotell bokas i särskilt formulär, länk finns i ditt bekräftelsemail. Körledarkonventet inleds klockan 13.00 med invigning i Akustiken, Kulturkvarteret och avslutas cirka 12.00 på söndagen. 

Kostnaden för konventet är 4 000 kr. 

Medlemmar som anmäler sig före den 1 juli betalar 3 000 kr, vid anmälan mellan 1 juli och 31 augusti 3 500 kr. Därefter är det ordinarie avgift. 

Studerande medlemmar betalar 1 700 kr vid anmälan senast den 31 augusti.

Hotellrummen kostar 700 kr för enkelrum per natt och 1 050 kr för dubbelrum per natt och bokas i särskilt formulär, länk till formuläret finns i ditt bekräftelsemail.
Antalet platser till konventet är begränsat till 140 personer, först till kvarn … Sista anmälningsdag 30 september.

Din anmälan är bindande men omfattas av distansköpslagen vilket ger dig 14 dagars ångerrätt. Kontakta kassor@korledare.se om du vill utnyttja din ångerrätt. 

I samband med anmälan får du faktura för konventet, du kan ange annan fakturamottagare men fakturan skickas till din e-postadress. Behöver fakturan justeras eller skickas till annan kontakta oss på kassor@korledare.se 

Vi arrangerar vårt konvent i samarbete med Kulturens Bildningsverksamhet, som bedrivs med stöd av statsbidrag. Vi behöver därför ditt personnummer för att registrera dig som deltagare och kunna redovisa verksamheten. 

VIKTIGT! Innan du anmäler dig är det bra om du skapar ett konto på MyClub och uppdaterar dina uppgifter med personnummer. Gå tillbaka till startsida, www.korledare.se, längst ner i vänster kolumnen finns instruktioner om hur du skapar din medlemsinloggning. Verkar det krångligt eller om du stöter på problem så anmäl dig som du har tänkt så löser vi det vi ändå. Har du frågor, kontakta medlem@korledare.se.


Ange Medlem om du är osäker på om ditt medlemskap är aktivt. Är medlemskapet ej aktivt debiterar vi det separat. Medlemstyp Aktiv mentor avser mentorer inom mentorsprogrammet som vid tidpunkten för konventet har en adept.
Använd formatet YYYYMMDDXXXX

Fakturamottagare

Fyll bara i om annan fakturamottagare skall anges! Ange namn eller organisation på fakturamottagare. OBS fakturan för konventet kan skickas till deltagaren och inte här angiven fakturamottagare. Kontakta kassor@korledare.se om fakturan inte blir rätt.
Fyll bara i om annan fakturamottagare skall anges! Ange adressen till fakturamottagaren. Ange även ev. referens.
Fyll bara i om fakturamottagare anges!
Ange referens om fakturamottagaren kräver det
Fyll bara i om fakturamottagare anges!
Hotell bokas i särskilt formulär som finns i ditt bekräftelsemail.

Kostalternativ

GDPR

Jag ger mitt medgivande till att bilder och audio-/videoinspelningar där jag kan förekomma och som görs i samband med konventet får publiceras i FSKs tidning Köreldaren samt på FSKs sociala medier.


Levererat av MyClubLaddar...