Vasalunds IF Huvudförening [Vasalund IF]


Anmälan fotbollslekis inomhus 2017 och 2018 (Solna - RWS skolan)

Hej, gruppen 2017 är nu full (för många anmälningar redan då vi inte hann stoppa). Vill man vara med 2017 kullen så finns det några platser i Kungsholmen gruppen. Kontakta Derin för mer info. Ni kan anmäla er till reservlista om ni önskar göra det på 2017 men då det är redan för många anmälda är chansen att komma med väldigt liten.

Kungsholmen träningen är 14.00.14.50 i Kungsholmen Grund Nya skolan och 5 minuters gångavstånd från Fridhemsplans t-bana.

Mellan vecka 45-49 och v2-v7 erbjuds ditt barn att fortsätta träningen inomhus med oss på fotbollslekis. Träningarna fortsätter att ske under ledning av Vasalunds utbildade och erfarna Fotbollskonsulenter samt ungdomsledare. Engagerade föräldrar som redan nu har planer på att bli tränare får gärna hjälpa till (självklart får du som förälder hjälpa till även om du inte har planer på att bli tränare).

OBS! PGA BEGRÄNSADE YTOR INOMHUS KAN VI BARA TA IN ETT VISST ANTAL BARN. VI KOMMER INTE KUNNA TUMMA PÅ DENNA REGEL OAVSETT SITUATION/ANLEDNING! FÖRST TILL KVARN! 

Kostnaden för extra träning inomhus är 1.300 kr och i priset ingår endast träningar (11 st tillfällen totalt). När anmälan är gjord får du kort därefter en faktura som du behöver betala innan förfallodatum för att garantera ditt barn en plats.

För nya medlemmar endast ingår även ett lekispaket beståendes av gympapåse, t-shirt, fotboll och vattenflaska. Värdet på lekis paketet är ca 550 kr. Erbjudandet gäller som sagt endast nya medlemmar.

OBS! DE BARN SOM INTE ÄR MED PÅ FOTBOLLSLEKIS INOMHUS BEHÅLLER SIN PLATS I KLUBBEN OCH ÅTERUPPTAR SIN TRÄNING PÅ VÅREN IGEN (APRIL 2023)!

Mer info och tider gällande utomhus kommer i slutet av Mars 2023!

Första träningen är alltså lördag den 12 november.

2018 tränar 9.15.10.00
2017 tränar 10.10-10.55 

Använd formatet YYYYMMDDXXXX
Personen godkänner att personuppgifterna sparas och behandlas. Ändamålet med detta är att registrera uppgifter som i sin tur ligger till grund för att vi skall kunna fullgöra våra åtaganden och i övrigt ge god service.


Levererat av MyClub



Laddar...