Norrtulls SK [Fotboll]


Anmälan miniboll vinter 2019/2020

MINIBOLL VINTER 2019/2020

Detta formulär avser anmälan till NSK:s miniboll under vintern. Vi ser fram emot att alla från utesäsongen tillsammans med många nya ska vara med oss i vinter!
Miniboll riktar sig till de allra minsta fotbollsspelarna födda 2015 och 2016. Med en variation av lekfulla övningar förbättrar vi barnens motorik och koordination samtidigt som vi stimulerar ett intresse i fotboll. Vi lär även barnen att ta hänsyn till varandra och att fungera i en grupp. Men framförallt ser vi till att de har väldigt roligt. Alla träningar i minibollen leds av klubbens egna utbildade ledare

Vi vill också vara tydliga med redan innan ni gjort anmälan att det under träningarna inte kommer finns plats för föräldrar inne i själva gymnastiksalen. Det kommer vara trångt nog med barnen och ledarna och föräldrarna kommer få vara i omklädningsrummet. Vi hoppas ni har förståelse för detta och förstår syftet.

Träningstider

Träningarna pågår v.45-50, v.3-8 och v.10-13. Inga träningar under jullov och sportlov. Alla träningar hålls på lördagar och söndagar inomhus i Matteusskolan nedre sal. Träningarna är 50 minuter långa.

Tiderna för minibollen är åldersbestämda på förhand. Vi vill på detta sätt kunna se till att åldersskillnaderna inte blir för stora och att alla deltagare ska känna att de får stimulerande och roliga träningar.

I samband med anmälan väljer ni också träningsdag, tid och grupp (ålder & färg). Om ert barn vill spela med en/flera kompisar får ni prata ihop er så ni anmäler till samma dag, tid och grupp (färg).

Kl. 09:00-09:50 (GUL grupp är för födda 2015 & SVART grupp för födda 2016)
Kl. 11:00-11:50 (GUL grupp är för födda 2015 & SVART grupp för födda 2016)
Kl. 13:00-13:50 (GUL grupp är för födda 2015 & SVART grupp för födda 2016)
 
Avgift

Kostnaden är endast 1000 kr. För nya medlemmar ingår en NSK träningströja. OBS! Notera att det inte ingår en NSK träningströja om ni redan hämtat ut en tidigare. Mer info om vart NSK träningströjan hämtas kommer i bekräftelsemejl efter gjord anmälan.

Viktigt inför anmälan

  1. I samband med anmälan väljer ni också träningsdag, tid och grupp (färg). Om ert barn vill spela med en/flera kompisar får ni prata ihop er så ni anmäler till samma dag, tid och grupp (färg).
  2. Alla grupper har en maxgräns på 16 platser. Syftet med maxgränsen är att säkerställa att träningarna blir kvalitativa och roliga för alla anmälda till gruppen. När gruppen inte finns som ett alternativ i anmälan är den full.
  3. Vi har grupper med max 16 spelare per grupp. Gruppen delas upp på träning av tränarna för bästa möjliga verksamhet beroende på hur mycket man spelat och kompisar.

 Hör av er till knattemini@norrtullssk.se om ni har några frågor.


Använd formatet YYYYMMDDXXXX


Eventuella betalningar för denna registrering länkas till efter registrering.


Levererat av MyClub

Laddar...