Fredrikshof Cykelklubb


Välkommen till intresseanmälan för VR20 & SUB 10 Brostugan


Proceduren är väldigt enkel.1 - Fyll i dina uppgifter


2 - Svara på frågorna


3 - Bekräfta din anmälan


4 - Betala med SwishLedarna kommer sedan att kontakta dig med svar om ditt deltagande.______________________________________________________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________________________________________________FÖRTYDLIGANDE OM FUNKTIONÄRSINSATS:För att det skall finnas cykeltävlingar och motionslopp på cykel behövs funktionärer.
Inga funktionärer, inga lopp.Med tanke på att deltagande i ett motionslopp är bland det roligaste man kan göra och är ofta ett träningsmål för många av oss som cyklar vore det tråkigt om det inte fanns andra klubbar som ställer upp och anordnar cykellopp. Folk i Motala eller Mora/Sollerö ställer upp för Vätternrundan eller Siljan runt och det minsta vi kan göra är att vi gör detsamma för cyklingen i Stockholm. Fredrikshof anordnar flera lopp varje år, Fiskartorpet GP, Skeppsholmen GP, Mälaren runt, Roslagsvåren och Roslagshösten, och därför behöver klubben folk som hjälper till med loppen. Enkelt.Att vara funktionär är bara ett sätt att ”betala tillbaka” den möjlighet som man har haft när man deltagit i andra klubbars lopp. 


Denna aktivitet är fullbokad. Kontakta din förening för mer information.


Levererat av MyClub

Laddar...