KÖRLEDARKONVENT 2019

Årets Körledarkonvent genomförs den 18–20 oktober i Lund i samarbete med Lunds kördagar. Vi kommer att vara huvudsakligen i Magle konserthus, några konserter blir i Allhelgonakyrkan och i Lunds domkyrka. Lördagens festbankett blir på Grand Hotel. Vi har reserverat ett antal rum på Hotel Lundia. Hotell bokas i särskilt formulär, länk finns i ditt bekräftelsemail.

Kostnaden för konventet är 3 500 kr.

Medlemmar som anmäler sig före den 15 juni betalar 2 500 kr, vid anmälan mellan 15 juni och 31 augusti 3 000 kr. Därefter är det ordinarie avgift.

Studerande medlemmar betalar 1 500 kr vid anmälan senast den 31 augusti.

Hotellrummen kostar 1 095 kr för enkelrum per natt och 1 695 kr för dubbelrum per natt och bokas i särskilt formulär, länk till formuläret finns i ditt bekräftelsemail.
Antalet platser till konventet är begränsat till 140 personer, först till kvarn … Sista anmälningsdag 30 september.

Din anmälan är bindande men omfattas av distansköpslagen vilket ger dig 14 dagars ångerrätt. Kontakta kassor@korledare.se om du vill utnyttja din ångerrätt. 

I samband med anmälan får du faktura för konventet, du kan ange annan fakturamottagare men fakturan skickas till din e-postadress. Behöver fakturan justeras eller skickas till annan kontakta oss på kassor@korledare.se 

Vi arrangerar vårt konvent i samarbete med Kulturens Bildningsverksamhet, som bedrivs med stöd av statsbidrag. Vi behöver därför ditt personnummer för att registrera dig som deltagare och kunna redovisa verksamheten. 


Anmälan Körledarkonvent 18-20 oktober

Ange medlem om du är osäker på om ditt medlemskap är aktivt. Är medlemskapet ej aktivt debiterar vi det separat.
Använd formatet YYYYMMDDXXXX
Fyll bara i om annan fakturamottagare skall anges! Ange namn eller organisation på fakturamottagare. OBS fakturan för konventet kan skickas till deltagaren och inte här angiven fakturamottagare. Kontakta kassor@korledare.se om fakturan inte blir rätt.
Fyll bara i om annan fakturamottagare skall anges! Ange adressen till fakturamottagaren. Ange även ev. referens.
Fyll bara i om annan fakturamottagare skall anges!
Fyll bara i om annan fakturamottagare skall anges!
Hotell bokas i särskilt formulär som finns i ditt bekräftelsemail.
Lunchen ingår inte i konventsavgiften och betalas på restaurangen.


Eventuella betalningar för denna registrering länkas till efter registrering.


Levererat av MyClub

Laddar...