KÖRLEDARKONVENT 2019

Årets Körledarkonvent genomförs den 18–20 oktober i Lund i samarbete med Kördagar i Lund. Vi kommer att vara huvudsakligen i Magle konserthus, några konserter blir i Allhelgonakyrkan och i Lunds domkyrka. Lördagens festbankett blir på Grand Hotel. Vi har reserverat ett antal rum på Hotel Lundia. Hotell bokas i särskilt formulär, länk finns i ditt bekräftelsemail.

Kostnaden för konventet är 3 500 kr. 

Medlemmar som anmäler sig före den 15 juni betalar 2 500 kr, vid anmälan mellan 15 juni och 31 augusti 3 000 kr. Därefter är det ordinarie avgift. 

Studerande medlemmar betalar 1 500 kr vid anmälan senast den 31 augusti.

Hotellrummen kostar 1 095 kr för enkelrum per natt och 1 695 kr för dubbelrum per natt och bokas i särskilt formulär, länk till formuläret finns i ditt bekräftelsemail.
Antalet platser till konventet är begränsat till 140 personer, först till kvarn … Sista anmälningsdag 30 september.

​OBS!​ Förlängd anmälningstid till 11 oktober. Dock kan vi inte garantera hotellrum längre. Kontakta kassor@korledare.se ifall du vill boka hotellrum, så kollar vi om det finns plats.

Din anmälan är bindande men omfattas av distansköpslagen vilket ger dig 14 dagars ångerrätt. Kontakta kassor@korledare.se om du vill utnyttja din ångerrätt. 

I samband med anmälan får du faktura för konventet, du kan ange annan fakturamottagare men fakturan skickas till din e-postadress. Behöver fakturan justeras eller skickas till annan kontakta oss på kassor@korledare.se 

Vi arrangerar vårt konvent i samarbete med Kulturens Bildningsverksamhet, som bedrivs med stöd av statsbidrag. Vi behöver därför ditt personnummer för att registrera dig som deltagare och kunna redovisa verksamheten. 

VIKTIGT! Innan du anmäler dig är det bra om du skapar ett konto på MyClub och uppdaterar dina uppgifter med personnummer. Gå tillbaka till startsida, www.korledare.se, längst ner i vänster kolumnen finns instruktioner om hur du skapar din medlemsinloggning. 

Verkar det krångligt eller om du stöter på problem så anmäl dig som du har tänkt så löser vi det vi ändå. Har du frågor, kontakta medlem@korledare.se.

Anmälan till Körledarkonventet är nu stängd. Om du har frågor kontakta oss på info@korledare.se.


Levererat av MyClub

Laddar...